Miért van az, hogy akárhányszor magabiztos próbálok lenni, akkor visszafog az, hogy talán túlságosan nagyképűnek tűnök majd és attól félek, hogy arrogánsnak, nagyképűnek fognak tartani?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 11:28
2/3 BlackSword válasza:
Azt mit izgulsz??? HA igazán magabiztos lennél, nemcsak megjátszanád, akkor ezt pont telibesz@rnád, hogy ki mit gondol...
3/3 anonim válasza:
Akkor ez nem valódi magabiztosság. Én magabiztos vagyok teljesen, és nem érdekel hogy mások minek látnak, az nem az én dolgom. Nem mondom a képükbe, hogy én milyen jó vagyok. Néha mondták, hogy egoista vagyok. (Sokan ezt sértésnek veszik, pedig ez csak egy szimpla tény)
Szóval azért van, mert nem valódi a magabiztosságod, csak mások miatt próbálsz magabiztosnak tűnni.
Akkor leszel igazán magabiztos, ha nem érdekel mit gondolnak rólad mások, elfogadod saját magad úgy ahogy vagy, és szereted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!