Mit tegyek, ha a munkahelyemen arrogánsnak tartanak, pedig nem vagyok az?
Én inkább fogalomzavarra gyanakszom. Az arrogáns kicsit mást jelent, mint amit leírtál, hogy miket pletykálnak rólad. Azt inkább nagyképűségnek, rátartiságnak nevezném. Viszont jó eséllyel a visszafogottságod, zárkózottságod miatt tévesen gondolják ezt rólad.
Mit lehet tenni? Hagyj időt nekik, hogy megismerjenek! Akik pletykák alapján ítélnek, azokkal meg ne foglalkozz!
Jó az utolsó mondatom kicsit félreérthető. Nyilván aki mindenkivel jóban van az nem rosszindulatú. De remélhetőleg értitek mire akartam kilyukadni.
Tedd azt kérdező, hogy köszönd meg a barátnődnek, hogy elmondta ezt neked, és hogy mindenképp fogsz beszélni a többiekkel ezzel kapcsolatban, persze úgy, hogy nem említed meg, hogy ő (a barátnőd) tájékoztatott. Akár írásban, akár szóban megbeszélheted vele. Ha félsz, hogy utána átalakítják a történeted, és felhasználják ellened, akkor akár fel is veheted a telefonoddal a beszélgetéseteket. Bár egy rosszindulatú barátnőnek valószínű jobban fognak hinni mint egy hangfelvételnek, úgyhogy tök mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!