Magabiztosság vagy nagyképűség?
magabiztosság ha ezt szépen magadnak megtartartod- az enm számít, hogy ide leírod mert úgysem tudjuk, hogy ki vagy.
nagyképűség pedig, ha ezt társdaságban hangoztatod vagy túlságosan is kimutatod.ezt úgy értem, hogy rázod magad vagy más lányokat leszólsz és hozzáteszel egy "bezzeg én"... dolgot.
szóval szerintem vigyázz, hogy nehogy túlzásba vidd, mert amiatt könnyen megutálhatnak.
szerintem mondjuk az az igazán szép, aki emellett szerény is tud maradni.
16/L
kiszámoltam,túlsúlyos vagy.
Kedves Hölgyem!
Önnek szüksége van némi fogyókúrára! Testtömeg-indexe alapján ugyanis a túlsúlyosak csoportjába tartozik.
Gondolom ezt Ön tudta már eddig is - esetleg környezete néhány elejtett szóval felhívta rá figyelmét -, de most itt a lehetőség, hogy tegyen is ennek érdekében valamit. Érdemes még megmérnie a derék-körfogatát is. Amennyiben ez 88 cm felett van, akkor érdemes lenne néhány kilót leadnia. A derék körfogata ugyanis utal a lerakodott zsír nagyságára és arra, hogy Ön esetleg "alma" típusú túlsúlyos, amely nőknél ugyan ritkább, de fokozott egészségügyi kockázatot rejt magában. Tehát: próbáljon meg a lehetőségeken belül egészségesebben táplálkozni, kicsivel többet mozogni.
Érdemes lenne azonnal cselekednie, hiszen ebben az életkorban már elkezdenek kialakulni a táplálkozással összefüggő betegségek, de még megelőzheti ezek kifejlődését. A magasabb testsúly csökkentheti a fogamzóképességet, ezért nehezebb lehet a babavállalás, de megnöveli az esélyét az időskori, nem inzulinfüggő cukorbetegségre is.
Méresse meg rendszeresen vérnyomását és koleszterinszintjét is, de törekedjen a súlycsökkentésre és az egészséges táplálkozásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!