Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Magabiztosság vagy nagyképűség?

Magabiztosság vagy nagyképűség?

Figyelt kérdés
Jól érzem magam a bőrömbe és ezt ki is mutatom..igaz nem vok sovány...sőt..173 cm magas es 80kg-os lány vagyok,de szeretem a testem..és magamat is:)Van amikor mondom is h tudom hogy szép vagyok...szerintetek ez mi?
2010. jún. 23. 18:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
önbizalom ;)
2010. jún. 23. 18:10
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

magabiztosság ha ezt szépen magadnak megtartartod- az enm számít, hogy ide leírod mert úgysem tudjuk, hogy ki vagy.

nagyképűség pedig, ha ezt társdaságban hangoztatod vagy túlságosan is kimutatod.ezt úgy értem, hogy rázod magad vagy más lányokat leszólsz és hozzáteszel egy "bezzeg én"... dolgot.

szóval szerintem vigyázz, hogy nehogy túlzásba vidd, mert amiatt könnyen megutálhatnak.

szerintem mondjuk az az igazán szép, aki emellett szerény is tud maradni.

16/L

2010. jún. 23. 18:10
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem magabiztosság,jó dolog, hogy el tudod magad fogadni, a szépség pedig nem függ össze a súllyal. Én ennek ellenére azt mondom, hogy ha nem is akarsz fogyni, azért egy kis sportot iktass be az életedbe a saját érdekedben
2010. jún. 23. 18:54
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
kövérség.
2010. jún. 23. 19:01
 5/15 anonim ***** válasza:
"tudom, hogy szép vagyok" - szerintem ha ezt normális hangnemben mondod, akkor még oké, de nagyon irritálóak azok a csajok, akik azt hiszik, hogy szépek, pedig nem.
2010. jún. 23. 19:16
 6/15 A kérdező kommentje:
hát kösz szépen annak aki szerint kövér vok...szerintem meg egyáltalán nem...és egy ilyen hülye miatt veszitettem volt el én a magabiztosságom 2éve...jaj...na de többet nem fog sikerülni...jah és normális hangsúllyal mondom,sőt néha viccelődve...csak volt aki már félreértette:)és egy kövér nő is lehet szép...sőt...sokkal szebb mint egy vézna...na ki ad nekem igazat?
2010. jún. 23. 20:30
 7/15 anonim ***** válasza:
az egyik tanarom jo "nagy" darab, megis O a legjobb kedelyu ember akit valaha ismertem. nem azt mondom, hogy a vekony lanyok nem kokedelyuek, ok is :) de kedves "koverseg" hozzaszolo, fogadjunk eloben nem lenne ilyen nagy pofad ;) Menj szepen vissza wow-ozni. Es kedves kerdes iro, jo neked :( Bar lenne 1 cseppnyi onbizalmam...
2010. jún. 23. 23:05
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
miért gondolja h csodaszép,amikor túlsúlyos?én 173centivel 61kiló vagyok,és husis!egészségtelen...
2010. jún. 23. 23:17
 9/15 anonim ***** válasza:
34%

kiszámoltam,túlsúlyos vagy.

Kedves Hölgyem!

Önnek szüksége van némi fogyókúrára! Testtömeg-indexe alapján ugyanis a túlsúlyosak csoportjába tartozik.

Gondolom ezt Ön tudta már eddig is - esetleg környezete néhány elejtett szóval felhívta rá figyelmét -, de most itt a lehetőség, hogy tegyen is ennek érdekében valamit. Érdemes még megmérnie a derék-körfogatát is. Amennyiben ez 88 cm felett van, akkor érdemes lenne néhány kilót leadnia. A derék körfogata ugyanis utal a lerakodott zsír nagyságára és arra, hogy Ön esetleg "alma" típusú túlsúlyos, amely nőknél ugyan ritkább, de fokozott egészségügyi kockázatot rejt magában. Tehát: próbáljon meg a lehetőségeken belül egészségesebben táplálkozni, kicsivel többet mozogni.

Érdemes lenne azonnal cselekednie, hiszen ebben az életkorban már elkezdenek kialakulni a táplálkozással összefüggő betegségek, de még megelőzheti ezek kifejlődését. A magasabb testsúly csökkentheti a fogamzóképességet, ezért nehezebb lehet a babavállalás, de megnöveli az esélyét az időskori, nem inzulinfüggő cukorbetegségre is.

Méresse meg rendszeresen vérnyomását és koleszterinszintjét is, de törekedjen a súlycsökkentésre és az egészséges táplálkozásra!

2010. jún. 23. 23:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Miért kell lerombolni valakinek az önbizalmát olyasmivel h "jaj,te kövér vagy,tulsulyos,fogynod kéne,stb."?Ez volt a kérdés???Nem!Ha ő szereti a testét akkor ezek nem számitanak,sokan szeretnének ilyen elégedettek lenni önmagukkal.És megita ö is:"igaz nem vok sovány...sőt..173 cm magas es 80kg-os lány vagyok",de szereti a testét!Van önbizalma!Kell ennél több?
2010. jún. 24. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!