Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy érhetem el hogy "sugározn...

Hogy érhetem el hogy "sugározna belőlem a magabiztosság"?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne önbizalmam? De olyan, ami egy beszólás miatt nem csökken 0-ára :(
2009. aug. 3. 14:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Húzd ki magad! Mindig. Ha valakivel beszélsz, nézz a szemébe. Mosolyogj, de sose vigyorogj. Így már máshogyan fognak tekinteni rád az emberek.

Gondold végig többször, hogy mi az amit szeretsz magadban és mi az amit már megdícsértek mások (pl szép a szád, humoros vagy, kreatív, stb,stb)

Táncolj vagy sportolj valamit. Nekem a hastánctól és a lovaglástól is nőtt az önbizalmam.

és persze a barátaim értelmesek annyira, hogy poénból sem szólogatnak be. Az idegenekkel meg nem kell törődni, nézd levegőnek azt akit nem ismersz és beszól. Esetleg oltsd vissza.

21/L

2009. aug. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!