Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Magabiztosság vagy nagyképűség?

Magabiztosság vagy nagyképűség?

Figyelt kérdés
Jól érzem magam a bőrömbe és ezt ki is mutatom..igaz nem vok sovány...sőt..173 cm magas es 80kg-os lány vagyok,de szeretem a testem..és magamat is:)Van amikor mondom is h tudom hogy szép vagyok...szerintetek ez mi?
2010. jún. 23. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is lhet egy kövér nő szép. de az előző hozzászolásodban meg is válaszoltad a kérdésed. nagyképűség. mert mi ez h "sőt sokkal szebb mint a gebék" vagy vmi ilyesmi. aki vékonyabb nálad az máris gebe? és ez rohadt nagyképűség volt mert leszoltad a vékonyakat.. 16l
2010. jún. 24. 00:25
 12/15 A kérdező kommentje:
bocsi,hogy azt irtam hogy a gebék csúnyák,meg ehhez hasonlót...nem így értettem...csak nem kell leszólni azt aki kicsit kövérebb...nekem mind1,nem kell tudományos szöveg sem...és tényleg nem az volt a kérdés hogy kövér vagyok-e...az egyik tanárom mindig azt mondja:arra válaszolj,gyermek,amit kérdeztem...:)próbáljatok meg ti is arra válaszolni...köszike...
2010. jún. 24. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
lássuk magunkat reálisan,én azt mondom.
2010. jún. 24. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
hát bocs de a dagadékok sem szépek:D
2010. jún. 24. 17:38
 15/15 A kérdező kommentje:

hát ne haragudj,de biztos,hogy élőbe nincs ekkora szája senkinek...a ducik és a soványok közt az a külömbség,hogy a soványok csinosnak érzik magukat...a ducik meg vagy nagyon rosszul vagy pedig elfogadják magukat annak amik,és megismerkednek előnyeikkel és hátrányaikkal...azt mondják,hogy ezt 18 éves koromig kinövöm...és én hiszek benne...és amiben az emberi elme hinni tud,azt meg is tudja valósítani...sokan mondják,hogy a ducik többet nevetnek,és ahol feltűnnek csak nevetés és jókedv van jelen...én ezt is hiszem,mert észrevettem..voltam még olyan társaságba,ahol velem egy súlycsoportba tartozó hozta meg az életet.Ez nagyon jó...ha bajod van a ducikkal,legfennebb ne nézz rájuk...senki nem kötelez...én szeretek ilyennek lenni amilyen vagyok,ezen semmi nem változtathat...aki így nem fogad el,az így járt és kész.szeretném ha megértenétek,hogy mindenki olyan amilyen,és fogadja el magát annak aki...nekem is voltak rossz pillanataim,de sikerült túltennem magam rajtuk.Most nagyon boldog vagyok.És mindig mosolygok,végre az vagyok aki mindigis lenni akartam...jó hogy elmondtátok a véleményeteket,de aki mást leszól forduljon magába,és ott keresse a hibát.Ne másokba.Persze igen,magunkat nehéz kritizálni,de jót tesz...Próbáljátok ki,és egy idő után igazat adtok nekem.Nekem is csak így sikerült,hogy megtaláljam magamat,és elfogadjam azt aki vagyok,és másokat is úgy fogadok el amilyen...

próbáljátok ki,megéri:)

2010. jún. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!