Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fenn lehet tartani egy szexkap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenn lehet tartani egy szexkapcsolatot akár több évig is?

Figyelt kérdés

Szerintem nem, mivel ennyi idő alatt azért már pl. a nőnél felbukkanhat a színen egy komolyabb udvarló vagy a pasi részéről egy olyan nő, akivel komoly kapcsolatban gondolkozhat. És ekkor nyilván ezt le kell zárni.

Másfelől pedig kiüresedést, személyiségtorzulást okoz az embernek, a lelkizős, beszélgetős része a dolognak pedig egy idő után nagyon hiányozna. Úgy gondolom, max. néhány hónapnyi "áthidaló" időszak lehet, amíg egy szexkapcsolatot fenn lehet tartani. Az illúzióját ez is meg tudja adni annak, hogy kellünk valakinek, vonzódik hozzánk valaki - igaz, hogy csak a testünkre van szüksége, de ez is jobb, mint a magány.

Mi a véleményetek erről?

2017. jún. 10. 16:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt több évig tartó, viszont nem találkoztunk túl gyakran, sőt volt olyan amikor hónapokig nem kerestük egymást mert vagy neki vagy nekem volt kapcsolatom. De amikor mindketten szinglik voltunk valahogy mindig összekeveredtünk.

Egy másik kapcsolatomban hetente többször (minimum 1, max 3) találkoztunk. Az 3-4 hónapig tartott.

2017. jún. 11. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:

11 vagyok, a lényeg lemaradt.

Tehát a legtöbb embernek az a normális hogy ha jön egy ember akivel komolyan gondolja akkor lezárja a szexkapcsolatot. Én az említett több éves szexkapcsolatban nem tudtam túl sokat a partnerem magánéletéről, tehát éppen lehetett volna barátnője is, mert simán el tudta volna titkolni. Végülis velem párhuzamosan nem volt neki más, mert szólt időben hogy most mással ismerkedik.

Tehát ne felejtsük el hogy vannak egy páran akik 2 vasat tartanak a tűzben, és olyankor simán elhúzódhat évekig is, nem biztos hogy mindenkit zavar h komoly kapcsolata is van.

Persze nem ez az alap de előfordul sokszor.

2017. jún. 11. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!