Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenn lehet tartani egy szexkapcsolatot akár több évig is?
Szerintem nem, mivel ennyi idő alatt azért már pl. a nőnél felbukkanhat a színen egy komolyabb udvarló vagy a pasi részéről egy olyan nő, akivel komoly kapcsolatban gondolkozhat. És ekkor nyilván ezt le kell zárni.
Másfelől pedig kiüresedést, személyiségtorzulást okoz az embernek, a lelkizős, beszélgetős része a dolognak pedig egy idő után nagyon hiányozna. Úgy gondolom, max. néhány hónapnyi "áthidaló" időszak lehet, amíg egy szexkapcsolatot fenn lehet tartani. Az illúzióját ez is meg tudja adni annak, hogy kellünk valakinek, vonzódik hozzánk valaki - igaz, hogy csak a testünkre van szüksége, de ez is jobb, mint a magány.
Mi a véleményetek erről?
Nekem a két leghosszabból az egyik 4, a másik 6 hónapos volt. Heti 1-2 találkozásokkal, amiben együtt alvás szinte nem is volt.
Mindkettőnek a lányok vetettek véget.
A legtöbb durván 1-3 hónapig tart, de már a három is sok.
25/f
Teljes mértékben egyetértek veled kérdező.
Nem ismerek senkit aki tartósan így élne, de nem is tudom elképzelni hogy néhány hónapnál tovább tarthatnának ezek az összejárások mindkét fél teljes megelégedettségére.
#1 Igen, sejtettem.
#2 Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!