Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani a múltam, mit gondolnátok rólam férfiak?
Az a helyzet, hogy tudjátok milyen munkakörben dolgoztam sokáig. Svájcban, Németországban is. Most 27 éves vagyok és kiszálltam ebből. Szeretnék normális életet kezdeni, de félek egy rendes pasi soha sem tudna elfogadni emiatt. :(
És nem akarom hazugságban és a múltam kiderülésétől való rettegésben leélni az életem. :(
Nem tudom mit tegyek.
Szerintem csúnya dolog egy párkapcsolatban titkolózni ... joga van tudni mekkora k#rvával jön össze akinek egy maréknyi IQ-ja sincs, hogy normálisabb munka után nézzen.
Külföldön takarítói munkáért többet fizetnek kb mint f#sz sz#pkodásárt mégis azt választottad :'D
Szia!
Én az első héten elmondtam. És még mindig mellettem van, soha nem hánytorgatta fel és most lesz az esküvőnk. Nem szoktunk róla beszélni, lezártuk.Tudja, hogy nem volt más választásom, abbahagytam, nem vagyok beteg és nagyon sokat segített, hogy rendbe tegyem az életem. Nem szerettem volna, ha mástól tudja meg teljesen váratlanul. Ne aggódj, ha neked szánta a sors, elfogadja. 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!