Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani a múltam, mit gondolnátok rólam férfiak?
Az a helyzet, hogy tudjátok milyen munkakörben dolgoztam sokáig. Svájcban, Németországban is. Most 27 éves vagyok és kiszálltam ebből. Szeretnék normális életet kezdeni, de félek egy rendes pasi soha sem tudna elfogadni emiatt. :(
És nem akarom hazugságban és a múltam kiderülésétől való rettegésben leélni az életem. :(
Nem tudom mit tegyek.
Igen 20-as..
biztos azzal van a gond, akinek nem fér bele az értékrendjébe, hogy a partnere prostituált volt..:D Erkölcs rendészet, na persze. Pont hogy az a normális aki nem tud ezzel azonosulni, az hogy neked ehhez van gyomrod egészségedre. Én nem tudnám elfogadni, mert szembe megy az elveimmel és nem gondolnám, hogy egy lánynak ez lenne az egyetlen lehetősége, csak hát egyszerűbb a könnyebb utat választani ugye bár. Én nem azért ítélem el a prostikat, mert azt csinálják amit, hanem mert képtelen elvégezni egy tanfolyamot, vagy akármit, hogy megéljenek a saját lábukon, e helyett inkább eldobják a méltóságukat, szerintem ez a cink. De ettől függetlenül biztosan találsz párt magadnak kérdező, nagy ez a világ, bár ha őszinte vagy, márpedig ennyit tehetnél, ha már így alakult, akkor lesznek vele nehézségeid, de nem fogsz egyedül maradni.
Nem egyszerű - nekem se volna az, pedig sokat látott toleráns öreg vagyok.
De azt se gondolom, hogy reménytelen a helyzeted -ha az emberi oldalad nem sérült - akkor csak egy sz_r múlt marad, amin senki nem tud változtatni.
Szerintem ez egy olyan súlyú dolog, amiről joga van tudni a leendő barátodnak. Nyilván nem az első randin kell elmondani, de nem is egy év múlva.
Én személy szerint nem jönnék össze veled, de biztos vannak, akik igen.
Ezt nem szabad elmondani egy férfinak sem mert az elsö adandó alkalommal a szemedre vetik.
Tényleg kezdj új életet temesd el a multadat miert kellene ezt tudnia a férfinek csak magadnak teszel keresztbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!