Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani a múltam, mit gondolnátok rólam férfiak?
Az a helyzet, hogy tudjátok milyen munkakörben dolgoztam sokáig. Svájcban, Németországban is. Most 27 éves vagyok és kiszálltam ebből. Szeretnék normális életet kezdeni, de félek egy rendes pasi soha sem tudna elfogadni emiatt. :(
És nem akarom hazugságban és a múltam kiderülésétől való rettegésben leélni az életem. :(
Nem tudom mit tegyek.
#10,#11 Rendben. Köszönöm a véleményed. Ezért sem akarok hazudni. Megértem, ha megvetnek emiatt.
Le vagyok tesztelve rendesen, nem csak alapra.
Azért a többieknek mondom, egy lány sem kezdi úgy az életét, hogy ebben akar dolgozni...
Gyerekek, azért valljuk be, ő még a vakok közt félszemű is.
Más prosti nem szégyellné magát, meg próbálná megérteni a kommenteket, hanem rögtön pattog és pampog.:D
10-es vótam'
Azért a többieknek mondom, egy lány sem kezdi úgy az életét, hogy ebben akar dolgozni...
kérdező, mi volt az álmod, 14 évesen vagy 18 évesen milyen hivatást, szakmát képzeltél magadnak?
#17 Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem meg egy ilyen trágár véglény nő nem kéne semmi pénzért.
Kérdezőnek meg : Nyugi vannak értelmes emberek is, nem csak a gyk-s erkölcs rendészek, akiket két hete ért utoljára napfény. Csak ne ezzel indíts. Majd mond el, ha már komolyodik. Senki se repes ettől a dologtól, de vannak toleránsabb, szellemileg nem ennyire rövidnadrág emberek is a világon, akik el tudnának fogadni és szeretni a múltad ellenére is. De amint a kommentekből láthatod, kisebbségben van ez a faj.
Hát lehet nem tudom pasi szemszögből megítélni a dolgot, de szerintem a férfiak olyan nőre vágynak, akik nem adták el pénzért az erkölcsüket.
Lehet én látom rosszul...
Te sem díjaznál véleményem szerint egy olyan pasit, akinek a nyelve meg a farka kismillió nőben megfordult már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!