Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, - bármely nőneműek ti mit gondolnátok?
Egy olyan férfiről van szó, akinek az egyik fő életcélja, hogy az Univerzum legerősebb Jedi mesetere legyen.
Zavarna titeket a dolog, hogy nem lenne hajlandó a hétköznapok unalmas és fárasztó dolgaival törődni, de fejből tudná a Jedi kódexet, és minden velejáróját.
Egyébként 7 éves kora óta végez különböző fegyveres sportokat is, így mostanra a kardvívás mesterének tudhatja magát. Kikezdhetetlen erkölcsi normákat vall, elvégre there is no emotion, there is The Froce.
Tudnátok szerelmesek lenni egy igazi mesterbe ? Főleg a 20-35 korosztály véleménye érdekelne, de természetesen mindenki véleménye számít.
Én elmebetegnek gondolnám. Nem ebben a világban él. Ebben a világban nem léteznek se Jedik, se Jedi mesterek.
26L
1.vagyok:
Ezáltal esélyes partnerként sem.
Ha viccként írtad, akkor elég erőltetett a dolog
Hááááát... Érthető, bár én nem ítélem el, ha valaki menkül a valóságból. Mi is a valóság? Csupa rossz dolog.
Farkastörvények, "küzdeni kell mindig", érdekbarátságok, egymás fúrása a munkában, közhelyes vígasztalások, képmutató emberi hozzáállás, éhezés világszerte, folyamatosan közelgő problémák, kortárs érdektelnség (20-25 közöttiekre gondolok, beszélnék én velük mélyebben, de csak a narancsvodka meg a redbull az egyik végletnél, a másik véglet meg csak azt nézi, hogyan lehet feljebb jutni és éppen mire használhat fel).
#5-ös vagyok
Egyébként, ha ilyen tényleg van (és miért ne lenne), akkor az a pasi egy, a saját hobby körében tevékenykedő lánnyal tud hangot találni. Tehát olyas valakit, aki nagyon hasonló életet és ugyan úgy rajong ezért a Jedi dologért. Ő tudja ezt megérteni, elfogadni és támogatni benne.
" there is no emotion, there is The Froce"
Akkor minek neki kapcsolat? Az Erő vele van... nem elég az? :P
#6-os, #5-ös vagyok.
Ne érts félre, nincs a képzelettel semmi probléma. Én magam is művész vagyok, meg van a magam világa, amikor alkotok, ahová visszavonulok. Nincs ezzel baj, sőt, szerintem kell is. De teljesen ebbe temetkezni, ebben a felépített álomvilágban élni, és mindent ennek rendelni alá, nem egészséges. Persze csinálja, ha Ő így érzi boldognak magát, szíve joga, de aki nem tud osztozni ebben a rajongásban, az nem is fogja tudni elfogadni maradéktalanul hosszútávon.
"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni."
9:
"Mivel szegény vagyok, álmom van csupán,
Álmaim lábad elé terítem
Finoman lépj, álmaimon gázolsz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!