Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, - bármely nőneműek ti mit gondolnátok?
Egy olyan férfiről van szó, akinek az egyik fő életcélja, hogy az Univerzum legerősebb Jedi mesetere legyen.
Zavarna titeket a dolog, hogy nem lenne hajlandó a hétköznapok unalmas és fárasztó dolgaival törődni, de fejből tudná a Jedi kódexet, és minden velejáróját.
Egyébként 7 éves kora óta végez különböző fegyveres sportokat is, így mostanra a kardvívás mesterének tudhatja magát. Kikezdhetetlen erkölcsi normákat vall, elvégre there is no emotion, there is The Froce.
Tudnátok szerelmesek lenni egy igazi mesterbe ? Főleg a 20-35 korosztály véleménye érdekelne, de természetesen mindenki véleménye számít.
Folytathatta volna valami komolyabb érvekkel, segítséggel, hogy ezt mégis, hogyan kellene abszolválni (neki sem sikerült, állandóan a múltbéli hibái kínozták, ezért látt mániákus "sötétmágia ellenes" és akarta megmenti állandóan a világot...)
Ez így inkább egy Coelho kameó volt a könyvben és a filmben is.
Nem tudom, írták-e már korábban, vagy felmerült-e, ne haragudj, nem olvastam végig minden választ, de azért nem értek itt valamit.
A Jedi kódexben az érzelmek, a szerelem akár lelki, akár testi vonalon, tiltott. Akkor miért keresel párt? A prequel-ekben is ez vitte el Anakint a Sötét Oldalra... Szóval, a leírtak alapján egy nagy kamunak gondolnálak, mert aki ezt komolyan gondolja, az nem keres párt.
26:
Igazad van, de Anakin gyenge volt. Őt nem a párkapcsolat tette azzá, egyszerűen buta volt, beképzelt és arrogáns. Ezáltal az igazi Sith kénye kedve szerint játszhatott a szerencsétlennel. Mire megöregedett elég erőssé vállt, hogy beteljesítse sorsát, ehhez persze kellett fia, Luke segítsége is.
Értem mi a problémád egyébként, nem vagyok kamu és teljesen komolyan gondolom. Ha elolvasod a kérdésemet, az én részemről semmiről nem esik szó, a kérdés csak a nők hozzám való viszonyulására irányul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!