Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárt egy nőnél hogy a férfinek legyen autója és akarjon tudjon vezetni?
Mindig, minden korosztályban több a férfi jelentkező, mint ahány szabad nő van.
Lehet több, de hidd el a ezen férfiak nagy része messze van az elvárt férfitól, aki mellett kényelmesen élhet egy nő.
Kérdező, nekem valahogy mindig úgy alakult, hogy sem huszonéves koromban, sem most 30-as éveimben nem biciklivel jöttek értem, ha randira mentem, hanem kocsival.Sosem tudatosan volt ez így, egyszerűen így alakult.Mint írtam, párom járhatna busszal dolgozni, hisz fizetik, de inkább marad a kocsi mellett, pedig azt senki nem fizeti, önköltséges így, de legalább nincs semmihez kötve.
Öcsém 24 évesen vett autót, de ezért Németben gürizett sokat.(lakása is úgy lett)
Vállalkozást akart, kellett a kocsi, támogatni minket senki nem tudott, szüleink nagyon régen meghaltak.
Kényelem?Igen, valahol az is, de más is, praktikusabb, gyorsabb.
30 felett vagyok, ha esetleg válogatnom kéne, akkor is csak olyat találnék, akinek van kocsija.Mert alap, valahol létszükséglet is.
Az már más dolog, hogy most fogunk rákölteni baromi sok pénzt, mert egy alkatrész nem tízezres tétel, hanem a tízszerese.(ha szerencsénk van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!