Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzó nő vagyok és nagyon kellemes a személyiségem, emiatt rögtön belém szeretnek. Hogyan tudnám meghosszabbítani az izgalmas udvarlási szakaszt?
Te drága, a kellemes személyiség miért jelenti neked azt, hogy mindenkinek igent mondasz? Miért nincs benned tartás? Nme mindegy, mit éreztetnek? Neked nem kell azt érezni. Csak azzal bánnak így, aki könnyen kapható. Tapasztalat.
A kedvesség más, mint minden udvarló fogadása.
Amúgy meg nem kell "nagyon vonzó" nőnek lenned, mindenkinél bepróbálkoznak.
Hajnali kamu. Sicc :)
"Amúgy meg nem kell "nagyon vonzó" nőnek lenned, mindenkinél bepróbálkoznak"
Álmodik a nyomor.
Mert az a legjobb, ha húzzák az agyad, hülyére vesznek, több vasat tartanak a tűzbe, stb, ugye? Fuck logic, azaz női logika...
Az ilyen nőket messziről el kell kerülni, játszmás típus.
26/F
Kedves #3: ""Amúgy meg nem kell "nagyon vonzó" nőnek lenned, mindenkinél bepróbálkoznak"
Álmodik a nyomor."
Látom, azaz nem láttam olyan ronda lányt, akinél ne próbálkoznának.
Én szép vagyok, megszoktam, nem álmodom semmiről :))))
Én nem vagyok olyan vonzó, de velem is sokszor ez van. A kétségbeesett fiúknak mindegy, csak ne legyen nagyon ronda a csaj. Ők nem is szeretnek várni, udvarolni. Már az ismeretségünk után negyed órával közlik, hogy gyönyörű vagyok és szeretnének velem találkozni. Majd zaklatnak a kérdéseikkel, hogy nekem milyen pasik jönnek be, mennyi idő után fekszem le valakivel, mit gondolok róluk, alkalmasak e komoly kapcsolatra, stb. És én ezt nem szeretem... mindig csak olyannal jöttem össze, akivel el tudtam beszélni heteket lazán, egy-két flörttel, de semmit nem vehettem biztosra.
Nem szeretem, ha valaki elérhetetlen, de azt sem, ha tudom, hogy egy csettintésembe kerül és járunk. És ez nem is nekem szól, csak annyira akarnak kapcsolatot, hogy minél gyorsabban túl akarnak esni a kötelező körökön (ők ugyanis így fogalmaznak).
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!