Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anotalkon ha megemlítem, hogy 20+ vagyok, miért lépnek ki rögtön, még a 18 éves lányok is?
Figyelt kérdés
Mi az, amitől meg kell rémülni? Oké, egy ilyen fiatal lánnyal nem társkeresési szándékkal beszélgetek, miután kiderül a kora, nyilván. Miért nem lehet csak simán társalogni? Mit nem értek? :)
Lehet, hogy rossz kategóriában van, fogalmam sincs hová férne ez be!
2017. ápr. 24. 21:14
1/10 anonim válasza:
Rájöttek, hogy perverz vagy, mert van eszük.
Ők társkeresnek és nem jöhetsz szóba.
Nem írsz konkrét számot, a 21 és a 29 között hatalmas különbség van.
2/10 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok.
2017. ápr. 24. 21:35
3/10 anonim válasza:
Nos gyorsan meglestem mi is ez az oldal. Az elején még csak fogtam a fejem és ráncoltam a homlokom, de 15 percnyi érdemtelen "beszélgetés" után már csak simán röhögtem a monitor előtt. Társkeresésnek ez egy elég érdekes formája lenne. Én is találtam olyat aki a kor kérdés után azonnal kilépett. Oké, határozott célja van. De volt olyan is aki konkrétan azt sem várta meg hogy válaszoljak a nagyon találó "mizu" kérdésére. Nos az Anotalk sem az az oldal ahol normális lányt fogok találni. Egyébként meg a válasz a kérdésedre nagyon egyszerű. Aki pasit keres és van egy adott elképzelése a kort illetően, annak esze ágában sincs egy olyannal beszélgetni, aki nem lehet potenciális jelölt. Nincs ideje csak simán társalogni, de ez valahol érthető.
5/10 anonim válasza:
Azért mert valójában pedofil melegek.
6/10 anonim válasza:
nálam is azt írja ki, hogy 23 (huszonhárom) éves. Jó a szemed :D
kérdező: keress a saját korosztályodban! :)
7/10 anonim válasza:
#6 akkor jó, megesküdtem volna hogy "20+"-t látok. :)
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Ehhez a linkhez nincs közöm!
2017. máj. 28. 11:53
10/10 anonim válasza:
Anotalk..:D Ott még az is fiú aki lány. A lánynak kiadottak 90% fiú, vagy ha csaj is akkor csak szórakozni jár fel, nem fogja komolyan venni. Nem is értem minek próbálkozol ott. Ne próbálj erre választ kapni, unaloműzésnek jó max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!