Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezik tőlem folyton 32 éves férfiként, hogy van-e már párod, család, gyerek? Holott ha erre gondolok, akkor rögtön összehúzódik a gyomrom, mert a volt páromra gondolok reakcióként (megcsalt, átvert, kisemmizett).
Te életed,senkinek semmi köze sincsen hozzá!
Sajnálom,hogy elveszítetted akit szerettél..
Bárcsak engem veszítene el valaki örökké! 30N
"sosem leszek túl rajta, annyira mély sebeket ejtett, azóta nőre sem néztem és nem is fogok"
A többi ember véleménye nem számít. De ezen sürgősen változtatnod kell. Ha nem megy magadtól, akkor szakember segítségével. Mert elpocsékolod az életed egy rossz tapasztalat miatt.
Nekem a leírás alapján egy teljesen egyoldalú dolog volt, amibe Te jobban beleélted magad a kelleténél.
"Nem volt szerelmes, de elfogadta a drága ajándékokat".
Na, itt van a nagy baj. Tudod, vannak olyan nők, akiknek az is ajándék, ha egy férfi előreengedi őket az ajtóban vagy felsegíti rá a kabátot. Ők az igazi, nagy betűs NŐK. Kívánom, hogy találkozz egyszer egy ilyennel, ritka kincs, tapasztalatból beszélek. Ebben a kapcsolatban(?) Te ki voltál használva nagyon csúnyán, kár, hogy Neked ez nem esett le még az elején. Nem ér annyit az a nő, hogy évekig bezárkózz miatta, inkább rázd meg magad, és próbáld meg lezárni ezt az egészet. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!