Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek?
Az a helyzet hogy sose voltam az a nagy ismerkedős és bevallom évek óta már nem is ismerkedek.
Szeretném egy olyan társat akivel lehet beszélgetni és elmászkálni akárhova.
Van most itt a házba egy lány akivel 1 emeleten lakok de nagyon ritkán találkozok vele..Első benyomásként aranyosnak tűnik,igaz pár szó és egy kis mosoly volt eddig..Nem tudom hogyan kellene elkezdeni beszélgetni vele sőt azt sem tudom hány éves..Én 23 vagyok..Mióta dolgozok kicsit nőtt az önbizalmam de az ismerkedés azóta is kimarad..Pedig tényleg nincsenek nagy elvárásaim..Legyen kedves,aranyos,közvetlen és nyitott..
Sosem volt az udvarlás az erősségem,ezért kérdeztem meg itt..Gondolom abba hogy rám mosolygott nincs semmise.
Csak olyan kis aranyos volt:)
Igazából nekem egy olyas valaki is jó lenne akivel lehet beszélgetni mivel sajnos barátaim nincsenek..Netes ismerkedést abszolút feladtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!