Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Starboy1 kérdése:
Hol ismerkedjek nőkkel?
Figyelt kérdés
Igazából már probáltam margit szigeten,utcán,villamoson de mindig az volt a vége hogy van férfje vagy foglalt és kicsit elszomorított volt amikor sírtam sokat,1 barátnőm volt 1 éve az tartott 2 hétig sajnos a szex nem ment pszichiátriai szer miatt, csak leszopott na mindegy ez mellékes nem ide tartozik magánügy szóval nem nagyon néznek meg villamoson se metrón sokszor persze rámnéznek de nemsokat volt lány aki nyalogatta a fagyit múltkor és nézett közbe oda ahova nem kéne szóval azt :D kár hogy nem szólítottam le. Na most mindegy bocsi hogy ennyit írkálok nektek , csak hogy nem jön nagyon össze semmi de nem vagyok miatta már szomorú vagy ilyenek de jó lenne egy párkapcsolat. szóval hol ismerkedjek csajokkal? 26/F2017. máj. 26. 14:53
1/3 anonim válasza:
Mennyibe kerül a vessző darabja arrafelé?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ilyenekkel foglalkozni választ kértem, nem arra választ hogy milyen a helyesírásom köszi
2017. máj. 26. 15:05
3/3 anonim válasza:
Ott, ahol hajlandóságot észlelsz az ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!