Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan és hol ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol ismerkedjek nőkkel? 26/f

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy hol lenne érdemes ismerkednem ahol sok nő megfordul(21-26)korosztályból.Pláza jutott eszembe elsőnek mivel elég közel van.A második kérdésem hogyan tudnék leszólitani egy vadidegent mit mondjak neki. ha egyedül van akkor talán könnyebb, de amikor másokkal van ötletem sincs.Már szokszor előfordult velem hogy láttam egy nagyon helyes csajt társaságban de nem tudtam mit mondhatnék mert mások előtt nem lehet szerintem.Elég büszke emeber vagyok sajnos nem szeretek mások előtt gyengeséget mutatni.De a mai szaladó világban olyan nehéz valakit felszedni.
2015. okt. 24. 01:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen gazdag és magas vagy. Ha 195-200cm vagy afelett vagy, akkor maguktól is felfigyelnek rád (persze ha még sportos alkat is vagy)
2015. okt. 24. 04:29
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
de egyébként meg lutrizol, vagy igen vagy nem (valszeg nem) de az kit érdekel? odamész: ha több csajszi, "elnézést hölgyeim elrabolthatom a barátnőtöket egy percre?" és aztán improzol pl bemutatkozol, ha több srác van akkor növessz faszt és úgyis megcsinálhatod ezt, ha egyedül van meg csak odamész
2015. okt. 24. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Próbálkozni nem nagy kihívás, de előtte vegyél be egy jó adag leszarom tablettát, vagy légy humorodnál. Ugyanis a legtöbb esetben el fognak utasítani. Még a legjóképűbb srácot is több visszautasítás érheti kezdetben, mint siker. Persze, ahogy fejlődik (általában már tizenévesen) úgy egyre kevesebbszer utasítják vissza. Az, hogy mit mondasz nagyjából lényegtelen az olyan extremitásokat eltekintve, mint a "jó a segged" vagy egyéb olyan megnyilvánulások, amikben kilóg a kapa a szádból. Durva számítással, ha a kinézeted (0-10-es skálán) beszorzod azzal, hogy adod elő magad (hasonló skálán), akkor megkapod, hány százalék esélyed van nőt felszedni. (Sajnos nekem a kinézetem 0, tehát én bárhogy is adom elő magam, 0% esélyem van bármilyen lányt felszedni. A tapasztalat eddig teljesen igazolta a teóriám.)
2015. okt. 24. 10:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként 185cm magas vagyok aránylag gazdag az átlaghoz képest helyesnek nem tudom az vagyok e mindenkinek más az izlése de álltalában sokszor figyelnek a nők amikor észre veszem hogy néznek elforditják a fejük vagy hasonló.
2015. okt. 25. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!