Hogyan ismerkedjek nőkkel ilyen fogazattal?
Figyelt kérdés
Az én fogaimat nem merem ide feltenni, ezért csak egy hasonló képet találtam interneten.
Sajnos, igen ilyen a fogaim, viszont nagyon szeretnék egy barátnőt, nem kell hogy csinos jó nő legyen, olyan átlagos legyen. Nem tudom mennyibe kerülhet, ilyen fogakat megcsináltatni, de minimálbéren dolgozok, így nem nagyon tudok kiadni ezreseket fogászatra.
2014. jún. 7. 11:57
2/9 anonim válasza:
minimum 1 milla ez nem vicc nekem elöl 6 fogam kerüt 3 százezerbe
3/9 anonim válasza:
nagyon sokba szerintem húzasd ki mind és tegyél be műprotkót az olcsóbb mintha lecsiszolnák és koronát raknak rá
4/9 anonim válasza:
Egy millió azért nem lenne talán. Porcelán korona + csiszolás kijönne olcsóbban, de az egészség-fogak, szájápolás kategóriában talán több infót tudnak mondani.
5/9 anonim válasza:
2. te hol csináltatta a fogad? valami luxus fogorvosnál amerikában?
8/9 anonim válasza:
6. Van pici fogalmad arról mi az hogy minimálbérből élni ma kicsi hazánkban. Úgy látom nem ..... Gondolkozz mielőtt írsz, ilyen fogakat megcsináltatni nem kis pénz sajnos
9/9 anonim válasza:
Amúgy nekem még durvább volt a fogaim, mert egy genetikai zománcbetegségbe szenvedtem. Való életbe soha nem találtam volna párt, de interneten próbálkoztam, és egy elég csinos nővel hozott össze a sort, internetes beszélgetés során megszeretett, aztán felkészítettem a fogaimra, találkozásnál, megrémült, de megértette, azóta a feleségem, szóval interneten találhatsz párt, de máshogyan ne számíts rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!