Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor és hogyan ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogyan ismerkedjek nőkkel?

Figyelt kérdés

Állandó éjszakás vagyok és nappal alszom, de hulla fáradt vagyok. Szombatom az szabad, de reggeltől estig aludtam és mégis fáradt vagyok. Éjszakai munkának ez az átka. Nincs időm semire, ha el is megyek valahova akkor meg néhány haverral vagyok és nagy sörözésbe torkollik az este. DE akkor nem is ismerkedünk, csak úgy vagyunk.... 27 elmúltam és rég óta egyedül vagyok, ideje volna ismét kapcsolatba lenni. Vagy inkább hagyjam, ne stresszeljem magam?

27F, Bp

2015. aug. 23. 04:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Neten. Neked találták ki. Aztán ott tisztázod az időbeosztásodat és akkor találkoztok mikor ráértek.
2015. aug. 23. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Olyan módszer kell amivel garantált a siker?

Nos, akkor pénzzel. Sok pénzzel. Sok-sok pénzzel, és picikét még annál is többel.

2015. aug. 23. 13:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Komoly valaszok. :)
2015. aug. 24. 06:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nem kimondottan pesti probléma. Vidéken sem jobb a helyzet. Az összes valamire való szórakozóhely bezárt, ahol ismerkedni lehetett. A tucc-tucc helyeken tinik vannak, így a 30 körüliek megszívták ezt is. Igaz, hogy én nem állandó éjszakás vagyok, de a munkám miatt elégé csúszkál a beosztásom (átlagban 8-21 óra között melózom).

A hétvégém is hol foglalt, hol szabad. De sajnos a netes ismerkedésben nem hiszek. Olyan, mint egy kocsit venni. (piros, 0 km-es ferrarit akarok olcsón venni, aztán jut egy fehér totálkáros zastava). A személyes varázs veszik el az adatlapok közti kutakodás közben.

Azért, ha jutottál valami értelmes lépésre tudasd velem is légy oly kedves, mert én is hasonló cipőben vagyok.

31

2015. aug. 28. 11:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a veletlen hozza a dolgokat. :)
2015. aug. 28. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Véletlen,jaa. Ha nem veszel lottót majd véletlenül lesz 5-ösöd mert szembefújja a nyertes szelvényt a szél.

Mozgásod néhány sorban leírható,meló-haza,haza-meló-kocsma. Nem tudom kocsival jársz e,de ha nem ütsz el egy csinos facér csajt ,ez az ismerkedési esély kilőve. Gondolom a melóban sem tobzódnak a szingli 20onévesek. Szóval marad a net ami kb kitágítja ezerszeresre a hatókörödet. Írni kell a tetsző egyedeknek ,kicsit levelezni,ha visszaír,aztán meghívni minnél hamarabb személyes talira. Ott eldől mi lesz hogyan tovább.

Így csak telnek az évtizedek és lehet soha nem fúj arra a szél egy csajt se.

2015. aug. 28. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:

HA visszaír...

Na itt szokott borulni a dolog.

2015. aug. 28. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Utoldoval egyetertek. Probaltam mar es nem irtak vissza. ;)
2015. aug. 28. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor vacak a bemutatkozó oldalad. Profi minőségi fotók és jó szöveg kell. Olyan szedett vetett hányás fotókat tesznek fel sokan hogy én szégyenlem magam helyettük. De a nők is! Nekem pl kizáró ok egy rossz fotó.Tükörszelfik a wc-ben, ócska göncök, feszítős félmeztelen képek,sötét előnytelen megvilágítások,hatalmas napszemüvegek, kivágott képek, méterekről látszó fotoshop stb.

Nálam úgy működött ,hogy rám írtak a csajok és nem vagyok egy bredpit.

2015. aug. 31. 06:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Màr elég régi kérdés, itt vagy még kérdező? Sikerült pàrt találni? Én is hasonló helyzetben vagyok,csak én most 27/f
2022. márc. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!