Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem egy 23 évvel idősebb férfi?
Én nem azt mondom, hogy benne lennék ha ekkora lenne egy férfival a korkülönbség, de azt sem értem miért van az ,hogyha valaki idősebb az tuti fix kihasználja a fiatalabbat? Legyetek szivesek és magyarázzátok meg miért gondoljátok ezt?
Engem a 24 éves barátom úgy elhagyott, és megcsalt mint annak a rendje. Egyik barátnőmet 4 év után dobta ki a szintén vele egyidős barátja, egyik napról másikra nem is köszönt neki.
Egyik csoporttársam 20 éves, a barátja 35.
3 éve van vele a szülői tiltás ellenére. És nem, nem azért mert a lány hű de érett..
Csak egyszerűen boldog vele. És most őszintén csak a-miatt nem normális két ember szeretete ,mert a jó Isten úgy adta, hogy az egyik korábban született meg ?
Szoval csak a ferfiaknak, akiknek a velemenye semmit nem jelent, sot, csak cinkosan osszekacsintanak...
Amit bizonyitasnak veszel, azt cserkelesnek hivjak a vadaszok.
"A cserkészés (cserkelés, cserkészet) a nagyvad vadászatának a lesvadászat melletti fő módja.[1] A cserkészés során a vadász csendesen jut a vad közelébe. A cserkészés rövid lesek sorozata,[2] ami azt jelenti, hogy a vadász haladása közben gyakran megáll és a belátható területet gondosan átnézi. A vadász akkor eredményes, ha hamarabb veszi észre a vadat, mint az őt, és így annak közelébe férkőzve halálos lövéshez juthat."
Te tenyleg nagyon naiv kislany vagy meg, de sebaj, majd kinovod. A faxi megveszi a penzen a legertekesebb, legjobb 5-10 evedet, de ha te odaadod neki, az legyen a te dolgod.
Egy 20 éves lány olyan dolgokat fog átélni egy tehetős idősebb férfi mellett, amire esélye sem lenne egy korabelivel. Ha okosan csinálja, a további életét is megalapoztatja vele.
Szerintem ez a férfi egy jó parti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!