Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka, hogy bizonyos nők ilyen jól tartják magukat még 50 felett is?

Figyelt kérdés

A hétköznapi életben is lehet találkozni jó karban lévő ötvenesekkel, de én most a celebek háza táján néztem körbe ezügyben. Horgas Eszter szerintem nagyon vonzó még most is, Bíró Ica, Sütő Enikő szintén, Szűcs Juditot pedig még szerintem a hatodik X-en túl sem zavarnánk el, igaz, férfitársaim? Karda Beán már látszik a kor, de ha néhány évet visszamegyünk az időben, még ő is eléggé rendben volt, de Medveczky Ilonának sem volt szégyenkeznivalója mondjuk még 10 éve. Lehetne még sok példát felhozni. Ezeknek a nőknek(és érdekes módon főleg a szőkéknek) mintha a génjeibe lenne kódolva, hogy nem tudnak megöregedni, vagy legalábbis olyan látványosan nem.

Személyes kedvencem Horgas Eszter fuvolaművész, aki pár éve volt benne a Hungary's Got Talent zsűrijében, de irtózatosan jól nézett ki. Fel nem fogom, hogy csinálja, hogy nem fog rajta az idő.

Mit gondoltok erről? Egyáltalán jól látom ezt? 34 vagyok, nem bukom alapvetően a jóval idősebb nőkre, egyszerűen emellett szó nélkül nem tudok elmenni. Hogy csinálják, hogy még most is ilyen kívánatosak, vonzóak tudnak lenni? Mi a titkuk? Szerintem ezt sok hölgy is szeretné tudni.

2017. jún. 7. 11:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Genetika, pénz, nyugodt élet, életmód (szauna, wellness, sport), pénz, pénz, pénz.
2017. jún. 7. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!