Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan, hogy bizonyos nőktől tartanak a férfiak? Ha igen, milyenek ezek a nők?
Szerintem ezzel csak a csúnya vagy idősödő nők nyugtatják magukat, vagy egymást, hogy te "túl jó vagy a pasiknak", tőled "félnek a férfiak, mert te egy értékes nő vagy nem egy kis csitri".
Ma is pont beszélgetett mellettem két 40 év körüli nő, és az egyik ilyeneket mondott a másiknak. Közben meg valójában az volt a probléma, hogy minden 40 éves férfinak inkább a feszes 25 éves csajok kellenek :D
Hát amelyik mellett nem lehet meglenni.
Ez a határozott olyan elcsépelt szöveg. Határozottság kell a bunkósághoz is...
A határozott nőtől nem tartok, ha csak nem keveri össze a határozottságot az erőszakos parancsolgatással (minden párom inkább határozott, saját véleménnyel rendelkező, intelligens nő volt).
A nagyon szép nőktől például nem tartok, de nem is keresem őket. Ők sem engem.
Persze - aki 20 évesen babakocsit tol, közben cigizik, és láthatóan másnapos (általában ízléstelenül festett haj is társul hozzá).
A határozottakkal nincs semmi baj, és ezt úgy értem, hogy a barátnőm erősködött, aztán kicsit vitatkoztunk, és a karomba vágta a villát - de jót röhögtünk rajta :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!