Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy azt a bizonyos kémiát csak az egyik fél érzi?

Figyelt kérdés
Rengetegen beszélnek erről a bizonyos kémiáról ami két fél között elengedhetetlen egy kapcsolat kialakulásához. De létezik, hogy ezt csak az egyik fél érzi, vagy ez mindig kölcsönös? Itt nyilván nem a tetszésre, szimpátiára stb. gondolok, hanem amikor mintha mágnesként vonzana a másik, és már annak is tudatában vagy ha csak a keze pár centire van a tiedtől.
2017. ápr. 22. 00:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, elméletileg ez nálam mindig kölcsönös volt. (Legalábbis a partnereim azt mondták.) De mint tudjuk, a pasik bármit behazudnak a kedvedért, hogy lefeküdj velük.
2017. ápr. 22. 00:18
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nagyon sok pasi izgul rá egy jó nőre, de nem hiszem, hogy ez mindig viszonzott dolog lenne.
2017. ápr. 22. 00:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Nézz a szemébe a szem a lélek tükre-de az is lehet hazudik :(
2017. ápr. 22. 00:46
 4/15 A kérdező kommentje:
#2 pont arra akartam célozni, hogy nem a "ráizgulásra" gondolok...
2017. ápr. 22. 01:42
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

Múltkor az asszony véletlenül leöntötte a karom mikor kibontott egy flakon vízkőoldót. Szerintem ez tipikusan az az eset mikor csak egyik fél érzi a kémiát. Mondtam is neki, hogy túl jó hozzám :,)

30/f

2017. ápr. 22. 01:48
 6/15 anonim ***** válasza:
47%

Ez mindig kölcsönös.

Aki gyakran érzi, annak fogalma sincs mi is ez, vagy csak dugni akar és ezért hazudja.

Ez csak kölcsönös lehet.

Az nem kémia, hogy feláll a csajra, vagy szívesen nézné a meztelen testét, mert szép.

2017. ápr. 22. 07:45
 7/15 anonim ***** válasza:
38%
Viszonzatlan szerelmet sokan megélnek életük során. Nincs ebben semmi különleges. Esetleg úgy is hallhattad már, hogy „plátói szerelem”...
2017. ápr. 22. 08:35
 8/15 A kérdező kommentje:

# Köszi, azt hiszem talán Te voltál az egyetlen, aki értette mire is gondolok pontosan, köszi :)

#7 Egyáltalán nem a szerelemre gondoltam, az egy teljesen más dolog. A plátói szerelemnek meg aztán végképp semmi köze hozzá...

2017. ápr. 22. 12:30
 9/15 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Én is értem, mire gondolsz, sőt ezen már én is gondolkodtam anno. :)

Logikusan belegondolva: mivel pl van plátói szerelem, rajongás, szenvedélyes szerelem is, amit csak az egyik fél érez, de a másik totál semleges... ezért ugyanez van ez ezzel a fajta szenvedélyes vonzódással ( bocs a hülye megfogalmazásért), tehát a kémiával.

tehát amikor még a személy szaga ( nem parfümre gondolok) is annyira jó és beindít annak az embernek pl, egy apró érintésétől is már az egekben vagy, vagy ha rád néz. Magyarul készen vagy.

Annyira jó lehet, amikor ez kölcsönös ( bevallom még nem volt ebben részem, ezen a szinten), de sajnos van, hogy ez egyoldalú szerintem.

Minden esetre azt is gondolom, hogy ha a kémia kölcsönös, akkor azt mások is észreveszik akik a közeletekben vannak, és tudatosan vagy tudat alatt, de ti magatok is érzékelitek. :)

2017. ápr. 22. 13:09
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
Persze, ezt hívják egyoldalú vonzódásnak. Simán lehet, hogy te úgy érzed szikrázik a levegő közöttetek, a másik meg azzal sincs tisztában, hogy te bele vagy habarodva.
2017. ápr. 22. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!