Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy azt a bizonyos kémiát csak az egyik fél érzi?
Köszi a válaszokat! :)
Érdekes így belegondolni hogy valaki érzi a szikrákat stb., a másik fél meg teljesen közömbös.
ha szerelemnél lehetséges, hogy csak az egyik fél érzi, akkor vonzalomnál vagy fellángolásnál is nyilván :D Reméltem ez egyértelmű, de akkor most már biztos tiszta a mondandóm.
7 voltam
hát ezt pontosabban is leírhattad volna, hogy mit értesz kémia alatt. a kémián alapvetően szexuális vonzalmat szoktak érteni, hogy mennyire tudnak egymásra hangolódni a felek. ilyen eset nyilván van sok. pl ocsmány férfi-bombanő, ocsmány nő-bomba férfi. viszonzatlan szerelem is nyilván van sok, illetve plátói szerelem, bár ez szerintem sem említhető itt annyira. ha "lelki" dolgokra értjük, bár a kémiát nem igazán arra szokták, az ugyanaz mint a kölcsönös vagy viszonzatlan szerelem.
de ha azt mondod hogy egyik se az, amire te gondolsz, akkor ki kellene fejteni bővebben.
A plátói szerelem nem szerelem. Kérdezz meg akárkit, akinek van összehasonlítási alapja. Inkább rajongás egy elképzelt kép iránt. Ettől még lehet erős érzelem.
Én nem hiszek az egyoldalú dolgokban, szerintem azoknak rossz az önismerete, mert tapasztalatlanok, akik ebben hisznek.
Azt tudom elképzelni, hogy az egyik fél tagadja a dolgokat és egyoldalúnak állítja be a vonzalmat. Én is vonzódtam már nem túl kellemes külsejű és személyiségű sráchoz, úgy nyomtam el és tagadtam, ahogy csak lehet. Szerencsére elmúlt.
"Én nem hiszek az egyoldalú dolgokban.."
Hát pedig most úgy bizonyul, van ilyen.
Egy ismerősöm -eddig is éreztem apróbb jelekből-, de eléggé rám van kattanva, és mások is megemlítették viccesen...
Nekem csak egyszerűen szimpatikus és kedvelem, de nem vonzódom hozzá szexuálisan...
Nála pedig mind2 megvan. Ergó igen, van ilyen.
(És ez nem tagadás, mert nem 1-2 volt már hogy vonzódtam nem helyes pasihoz, ez engem soha nem érdekelt, ha vonzódok valakihez, akkor vonzódok. Szerelemben is van csak egyoldalú fajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!