Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan pasival aki azért ült mert nagyon súlyosan összeverte az előző barátnőjét, de nagyon megbánta a dolgot?
Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 20:14
21/26 anonim válasza:
Összejönnél olyan nővel, aki azért, mert azt gondolta, hogy a pasija megcsalja, azért éjjel álmában szikével megpróbálta belevésni a nevét pasija heréjébe?
De ehelyett majdnem kasztrálta.
Kb ilyen szintű. A nő ebben az esetben őrült.
A Pasas a te esetedben meg elkattant már egyszer a múltban, ami bármikor megismétlődhet. Gondolom van neki valami traumája, amit ha megemlítesz neki, akkor egyből üt. Egyszer-kétszer kell megtapasztalni csupán, hogy melyik téma, aztán már volt-nincs fogsorod, állkapcsod... egyebek. kockázatot megéri? nem.
22/26 anonim válasza:
Nagyon megbánta, lol. Ez mondjuk nyilván csak valami elméleti kérdés, de azért mesélek valamit: mikor az exem elhagyott, búcsúzóul eszméletlenre vert. Remélem, azóta sincs egy nyugodt éjszakája a bűntudattól.
23/26 anonim válasza:
A válasz termésuetesen nem, de kíváncsivá tettél. Nekem az a tippem, hogy ezt a kérdést az élet ihlette, nem meséled el nekünk a sztorit?
24/26 anonim válasza:
Soha! Remélem nem gondoltad komolyan a kérdést.. Mert ha igen,eszedbe se jusson!
25/26 anonim válasza:
Nem. Aki ennyire agresszív, azt én kerülném nagy ívben. Még ha egy hirtelen adott pofon lett volna, és érthető, hogy elvesztette az agyát (pl. a nő az anyját szidta vagy a gyerekére támadt), akkor talán, de ez... ehhez már súlyos dühkezelési problémának kell lennie. És az ilyen ugyanúgy fog máskor is viselkedni, aztán majd azt is jól megbánja.
26/26 Sunshinedoll válasza:
Nem.
Az előző pasimat otthagytam, amint megtudtam, hogy 17 évesen felpofozta az akkori barátnőjét. Biztos nem jönnék össze börtöntöltelék nőverővel, kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!