Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan fiúval, aki egyszer megütötte a barátnőjét hirtelen felindulásból, de már megbánta?
Ilyen elmebeteg nőknél nem csoda, ha ledobja valak az ekszijat.
Természetesen nem kell megírni, de foglalkozni sem kene vele miután csinált egy ilyen kaliberű hisztit. Meg enyhébb után is... Anger management...
Érdemes a körülményeket is megvizsgálni. Nem értek egyet semelyik fel részéről az agresszióval.
Illetve ki tudja, hogy mi az igazság abból is, hogy megütötte egyáltalán. Mivel nekiment, rombolt és provokált az is lehet a baja, hogy nem jött össze és nem tudta eléggé felhúzni és szakítás után megy a híresztelés, mert bántja a büszkeséget.
Ismerek ilyen nőt. Szerencsére jó messziről.
Ha nem vagy HP és veled jól meg van semmitől sem kell szerintem tartanod.
Én ismerek olyat, akiről tudom, hogy adott egy pofont a barátnőjének, mert már durván elfajult valami veszekedésük. Gyerekkoromtól jóbarátom a srác, soha nem néztem volna ki belőle, ő az a kifejezett jófej, vicces, egyáltalán nem agresszìv fajta ember. A csaj nagyon felidegesìthette, ha még őt is ki tudta hozni a sodrából.
De a lényegen ez nem változtat, legfeljebb árnyalja a dolgot..
Azt hiszem vannak fokozatai a dolognak. Ha valaki már alapból lekezelő, flegma, önző, agresszív, vagy ezeknek valami kombinációja, az hamar kijön a sodrából és hamarabb üt. Ez egyértelműen felejtős egy normális lány számára.
Másik fokozat, amilyen a haverom is, akit nagyon sokáig kell hergelni, míg üt. Ez (szigorúan idézőjelben) "jobb" mint az előző, de a legjobb az, aki hidegvérrel és intelligenciával tud kezelni bármilyen heves vitát, aki soha nem ütné meg a szeretteit.
Mindegyik fajtából van bőven pasi, egy szingli csaj egyik választásra sincs rákényszerítve. De amikor már kialakul egyfajta érzelmi kötődés és csak utána derül ki a pali vérmérséklete, könnyen "csapdába" eshet a nő, mert ilyenkor már hajlamos neki elnézni kisebb nagyobb dolgokat. Ezért kell nagy körültekintéssel józanul, nem hirtelen szerelemből párt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!