Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek olyan fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan fiúval, aki egyszer megütötte a barátnőjét hirtelen felindulásból, de már megbánta?

Figyelt kérdés
Ismerem a másik exét,aki elmesélte,hogy őt sose ütötte meg,pedig összetörte a legújabb Iphoneját,nekiment a csávónak stb.
2016. okt. 3. 18:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Olyat nem ismertem meg soha, aki konkrétan a barátnőjét ütötte meg. Olyat igen aki egy női ismerősét ütötte meg. Összejöttünk, később össze is házasodtunk. Az első randin őszintén elmonda hogyan és miért történt, mert oka volt a dolognak, és én neki adtam igazat. Én is megtettem volna a helyében ha férfi lennék.

Én azt gondolom, hogy igen is van az a pont, amikor egy nő is megérdemli azt az emberes pofont, ha olyasmit tesz. Sok nő lazán kihasználja ezt a "nőt nem szabad megütni" dolgot, és olyasmit enged meg magának amit nagyon nem kellene. Na ezért gondolom azt, hogy vannak akik megérdemlik.

Egyébként nem dühből, és nem hirtelen felindulásból ütötte meg. Szóváltásba keveredtek, a csaj közölte vele, hogy ha nem ismeri el az ő igazát mert csakis neki lehet igaza, akkor le fogja köpni. A férjem teljes nyugalommal közölte vele, hogy ha ezt megteszi, akkor pofont fog kapni érte. Mivel nem ismerte el a lány igazát, ezért az leköpte. Ez után kapott egy pofont. Szerintem megérdemelte.

Semmi szükség nem volt arra, hogy így megalázzon egy másik embert, csak mert nem adott neki igazat, és csak mert nő, és csak mert azt hitte nem lesz következménye annak amit csinál. Azt hitte mindent megtehet csak úgy. Tévedett.

Évek óta együtt vagyunk, sem a hangját, sem a kezét nem emelte fel rám soha. Miért? Mert én nem vagyok kulturálatlan paraszt, hogy leköpdössek embereket, mint az a csaj. Normálisan meg tudunk mindent beszélni egymással. Ő is elismeri ha nekem van igazam, és én is elismerem ha neki. Ennyi.

Ilyenkor szerintem számítanak a körülmények.

2016. okt. 4. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó neked nagyon igazad van.
2016. okt. 4. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem jönnék össze vele. Nem azért, mert egy nőt ütött meg, hanem mert egy másik EMBERT ütött meg, számomra tök mindegy, hogy az illető milyen nemű volt.
2016. okt. 7. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!