Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan fiúval, aki veled csalta meg a (mostmár ex) barátnőjét?
Az a szitu,hogy ismered a srácot régóta,majdnem jártatok is,aztán lett egy barátnője,és ez alatt megcsalta veled.Most a barátnő már nincs a képben,és elvileg még mindig téged szeret.
Meg tudnátok benne teljesen bízni?
Igen: ha már feltörtük a tojást, süssünk belőle rántottát.
Bár ez csak hipotetikus, mert nem lennék semmilyen kapcsolatban harmadik.
Eleve úgy teszed fel a kérdést, hogy a kérdezők szájába adod mit válaszoljanak. :-)
Ebből már le lehet szűrni, hogy eleve te sem tudsz megbízni benne, itt csak megerősítést kérsz.
Hiába, hogy velem, de megcsalta a barátnőjét, és még el is hagyta egy másikért (hiába, hogy én vagyok az a másik). Én nem tudnék benne igazán bízni, mert ugyanezt bármikor megteheti velem is.
Persze, ha már évek óta egymásba vagytok bolondulva, akkor talán adnék egy esélyt a dolognak. DE akkor miért mással járt, és miért kellett neked 3.nak lenned? Azért nekem ez is elég gyanús lenne. Mindenesetre ha bizonyít, természetesen megpróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!