Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikerult elerni h penzert se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerult elerni h penzert se akarjanak velem szexelni, van még lentebb?

Figyelt kérdés

28 eves vagyok, 21 eves koromig not nem lattam.

Azota voltam jo par novel, voltak tartos kapcsolataim is, de még mindig ott tartok h semmivel nem konnyebb a csajozas sot nehezebb mert dolgozom es nincs idom probalkozni.

Es hiaba a tobb elettapasztalat a jobb anyagi helyzet a sajat lakas, mar sikerült elérni h a call girl se jott el...pedig tobb penzt kapott volna, kepet is kuldtem neki magamrol hogy lassa hogy nem vagyok barlangi proli.

De nem es nem. Es a legszolidabb erdeklodesre is puffogas a valasz, hogy o nem fog magyarazkodni. Tehat ez nem szimpla halasztas volt hanem elutasítas.

A sors fintora h egyszer osszejartam egy lannyal 2 honapig, aztan kiderult rola h amugy prosti a foglalkozasa.

Meg még voltam masik ket novel is akik az eletuk vmelyik szakaszaban szexeltek pénzért.

De mint tudjuk a lanyoknak ha szexelni akarnak minden elobbrevalo annal h a fiu jol dugjon.

En nem vagyok kedves, ezert nem is dug velem nagyjából senki.

2017. jún. 4. 18:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
57%
Bruhuhuhu :D
2017. jún. 4. 19:02
 2/26 anonim ***** válasza:
Megmondod a haverjaidnak, hogy ne menjenek ehhez a call girlhez, és kész. A csaj jár rosszul, ha kevesebb a bevétele.
2017. jún. 4. 19:04
 3/26 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Akkor legyel kedves :D
2017. jún. 4. 19:04
 4/26 anonim ***** válasza:
Am, nem lehet hogy a külsőd miatt utasítanak el?
2017. jún. 4. 19:07
 5/26 anonim ***** válasza:
Na fuss neki újra!
2017. jún. 4. 19:12
 6/26 A kérdező kommentje:

aki buta és naiv és emiatt átverik mindig annak nem egyszerübb lenne okosabbnak lenni?

ugy csináltok mintha a kedvesség meg az empátia ilyen alap dolgo lenne...

ja am csak megsugom, hogy még az állatoknak is van empátiája, az érzések nem az evolucio csucsát jelentik, automatikus reakciók...

2017. jún. 4. 19:21
 7/26 anonim ***** válasza:

Hat.

Te azert jo buta vagy az teny :D

2017. jún. 4. 19:23
 8/26 anonim ***** válasza:

Okes

Akkor meg 1x. Buta vagy.

Es meg boldogtalan is.

Ez az utolso gratis volt ;)

2017. jún. 4. 19:25
 9/26 A kérdező kommentje:
hát mondogathatod, de sajnos LEPATTAN...
2017. jún. 4. 19:26
 10/26 anonim ***** válasza:
Latszik :D
2017. jún. 4. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!