Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, hogy vele akarok szexelni?
Van egy csaj, nagyon csúnya, nyilvános helyen nem találkoznék vele. Egyszer lefeküdtünk, szégyelltem is magam, aztán keresett próbált volna többet, de mint csaj nem jön be. Viszont azóta is sokszor kivertem rá, olyan jó volt a szex vele.
Volt olyan lány akibe kicsit talán szerelmes is voltam, nagyon jól elbeszélgettünk mint a barátok, ő is csak alkalmi kapcsolat volt, de vele meg nincs az hogy szexelnék vele, mert úgy igazából semmi extra ha rá gondolok akkor nem izgat fel, ő viszont olyan lány akivel összejönnék a mindennapokban. Továbbá vele nagyon szívesen csókolóztam olyan szép arca van, akit előszőr leírtam vele pedig inkább az hogy kinyalnám, megdugnám ilyesmi.
"Vannak egyébként idehaza is swinger klubok. Érdekes, "egzotikus" alakokkal lehet ott összefutni. Ezeket pont az ilyen kis afférokra találták ki. Ráadásul ami a klubon belül történik, az bent is marad.."
Engem is érdekelne... :)
Mit értesz az alatt, hogy nagyon csúnya?
Lehet te vagy túl felszínes, a lány meg csak átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!