Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem reagál neten ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jozso89 kérdése:

Miért nem reagál neten ha tutira befutó vagyok nála?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet h már régóta ismerjük egymást, kb fél éve és élőben ismerkedtünk meg, ha együtt vagyunk más emberek szó szerint irigylik ahogy társalgunk. Minden frankó, jelek részéről több mint egyértelműek már már tolakodó. Többször is mondta h találkozzunk én pattintottam viccesen amolyan húzom az agyát. Sokszor hozzámér, és megkülömböztetett figyelmet kapok meg durván felhívja rá a figyelmet kb 2 alkalmanta h még mindig szingli. ( kb 2 hetente talizunk )

Aztán nemrég mondom felveszem már facere is, írok neki kb mintha nem is ő lenne. B*szik írni nem nagyon reagál, szűkszavú stb, aztán élőbe megint minden frankó. Ki érti ezt? Mi a túrót akar? Vagy túl sokáig húztam az agyát és beleunt?

27/F

2017. jún. 3. 06:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Szegény lány. Veled komoly problémák. vannak.
2017. jún. 3. 06:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Miért szegény ha nem is történt még semmi? :) Egyszerűen csak nem értem a logikát mert most úgy voltam vele hogy rápróbálok akkor komolyodni dehát most na.
2017. jún. 3. 06:08
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Ez nagyon gáz, hidd már el. :D Nagyon szánalmas, ha egy férfi így trükközik (nőnél sem szerencsés), látod, fél évig húztad az agyát, valszeg beléd unt ilyen téren. Vagy úgy van vele, ha te így, ő is így, de kérdem én, ennek mi értelme van, ha össze akartok jönni??
2017. jún. 3. 07:23
 4/9 anonim ***** válasza:

"Miért szegény ha nem is történt még semmi? "

Nem is vagy te olyan hülye. Csak a kérdőjelet vedd le a mondatod végéről, és meglesz a válasz.

Ez a huzod az agyát meg tini rovatért kiált. 20 évesen is szánalmas, te meg... hagyjuk

2017. jún. 3. 07:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor elgondolkodok magamon :) Igazatok van.
2017. jún. 3. 07:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Én sem tudnék egy olyan pasival mit kezdeni, aki folyton lepattint, fb.on meg irogat.(??) Ennek mi értelme van? Pont fordítva csinálsz mindent. Ott lenne a lehetőség szmélyesen, akkor szórakozol vele, helyette fészen át próbálsz beszélgetni vele... csodálkozol? :)

Én a csaj helyében már rég más után néztem volna, biztos nem szórakoztál volna velem így ennyi hónapon át.

2017. jún. 3. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Húha, vannak gondok.

Elhív találkozóra meg a "képedbe dörgöli", hogy szingli és te úgy viccesen húzod az agyát?

Mire vártál? Hogy belenyúljon a nadrágodba és a kis fütykösödnél fogva ráncigáljon el valahova?

Talán azért szűkszavú mert nem facebookon akar kommunikálni. Meg is értem. 27 éves ember és ilyen előzmények után megjelöli facebookon ismerősnek.

Sokszor nem értem a nőket, hogy ilyen emberekkel minek bajlódnak.

2017. jún. 3. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Végre megjött a csaj esze.
2017. jún. 3. 10:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék nem fb b*zi vagyok, sőt rühellem és sosem ismerkedek csak élőbe mert elítélem az online badarságot, abszolút ellene vagyok. Itt nem arról volt szó h egy határozatlan önbizalomhiányos kis sz*r vagyok és neten akarok nagy harcos lenni, hanem megtetszett és betelepszek rá egy kicsit. Dehát nyiln el sem jutott volna eddig a dolog ha élőbe nem így ment volna ahogy.
2017. jún. 3. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!