Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem reagál, akkor nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem reagál, akkor nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik. Régebben folyton lájkolgatott nekem, de akkor még volt párom, így nem foglalkoztam vele, néha én is lájkoltam neki, aztán ennyi. Kb 2 hete lájkolt utoljára valamit nálam, és most döntöttem úgy, hogy szeretnék ismerkedni, szeretnék kapcsolatot. Elkezdtem lájkolgatni neki, feltűnően, mert mindennap 1-2 képét lájkolom, hogy írjon már rám, vagy valami, de azóta nem is lájkolt semmit és nem is írt rám. Tudni kell, hogy csak látásból ismerjük egymást, de jóideje nem találkoztunk már, így személyesen nem tudok kezdeményezni. Hogy tudnám még arra ösztönözni, hogy írjon? Nekem nincs témám, amivel rá mernék írni. De lehet nem is akar már ismerkedni velem, ha ennyire nem érdekli, hogy lájkolgatok neki össze-vissza?

23/L

2016. okt. 18. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez óvodás szint.

Nyugodtan írj rá, legföljebb nem jön össze, de akkor meg legalább tudod és nem kell foglalkoznod tovább vele.

2016. okt. 18. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó ég... te még élsz? :D Ne legyél már ennyire életképtelen, írjál rá.
2016. okt. 18. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még hogy a lányok érettebbek :DDDD 23/F
2016. okt. 18. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki, hogy "szívesen meghúznám a hajad". Egyébként meg - már bocs, de - baromság a lájkolgatásból bármire is következtetni, én pl. nem lájkolok senkinek semmit, mégis van, aki tetszik. Komolyan nem értem az embereket, itt van a digitális világ, még csak oda sem kell állnod elé, csak írnod pár sort, hogy "szimpatikus vagy, szeretnélek jobban megismerni, beszélgethetnénk stb.", én csak arra leszek kíváncsi, ezek alapján hová fog degenerálódni a világ néhány évtized múlva (ja, bocs, lehet, hogy túl korán feldobom a talpam, és ezt már nem látom meg), mennyire lesznek élhetetlenek az emberek, ha ma már itt tartunk.
2016. okt. 18. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked nincs témád, de elvárod attól, akire gerjedsz, hogy neki legyen, és majd te zsűriként, a kezeidet mosva szanálsz, hiszen "te minden megtettél az ismerkedésért, a másik volt béna". Undormány női logika.
2016. okt. 18. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kategóriát tévesztettél erősen, ezt a tinirovatba írd legközelebb, mert oda való.

Tudod mit számít a lájkolgatás? Mivel úgy látszik, nem tudod, megmondom neked - nagy büdös lóf.szt. Ha akarsz valamit, írj rá, nem fog leesni az aranykorona a fejedről.

Dedós, óvodás színvonal, amit művelsz, ha ennyi eszed van és ennyire éretlen vagy, inkább hanyagold a párkapcsolatosdit, tudod az felnőtteknek való.

2016. okt. 19. 10:46
 7/7 MolotovPunk ***** válasza:

Látszik,hogy te (ti) csak a fészbuk világában élsz-éltek.

Lájkolgatás,meg egyéb marhaságok.Mi a f_sznak ez?Ha valamit akarsz tőle,írj rá és találkozzatok személyesen.

Nem nagy dolog ez.A srác vagy igent mond,vagy nemet.Nem kell lájkolgatással felesleges köröket futnod.

2016. okt. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!