Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy egy férfi az "örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy egy férfi az "örök fiatal", a nőknél meg már gáz ha 30 fölött vannak?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom ezt a kifejezést az életben is. Ezt az örök fiatalt, meg hogy egy nő 30 felett már értékét veszti, egy férfi a kor előrehaladtával meg csak egyre jobb lesz..
2017. jún. 1. 18:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet van olyan pasi aki jobban néz ki 40 évesen mint 20 évesen de sztem ez nagyon kevésre igaz. Elenyésző százalékra. Annyira kevésre hogy nem hogy általánosságban nem lehet beszélni erről, de megemlíteni sem érdemes. Aki 40 évesen jó pasi az valószínű fiatalon is az volt. Aki fiatalon nem az, az 40 évesen se nagyon lesz az. Ez a valóság. Amelyik nő meg fiatalon szép és nem hagyja el magát az 30 felett is szép lesz. Aki alapból csúnya vagy nem figyel magára annál meg mindegy hogy huszonéves. Szóval igazából nem a kor a lényeg hanem az alap adottságok, az igényesség és az életmód. Ha ezek rendben vannak, akkor mindkét nem vonzó lesz 40 éves koráig minimum. Ha ezek nincsenek meg akkor hiába idősödik a pasi és hiába fiatal a csaj, így se úgy se lesz vonzó, vagy igazán szép.
2017. jún. 2. 13:29
 22/23 anonim ***** válasza:

40 évesen azt mondta nekem egy pasi,hogy jobban nézek ki mint 20 éves koromban. Mondtam Neki,hogy nem tudom eldönteni,hogy ez most dícséret vagy bírálat? Azt mondja,hogy 20 évesen is csinos voltam, de hát 20 évesen még a csajok nagyrésze az, 40 évesen már jóval kevesebb nőről mondható ez el.

Tehát egyértelműen nagyobb bók ha 40 évesen mondják,hogy jó nő vagyok mint 20 évesen mondták :)

2017. jún. 2. 16:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Itt magyarban a férfiaknak gáz ha 30 felett vannak,nincs egy épkézláb férfi abban a korosztályban,persze a pénzzel tudnak kompenzàlni(màr aki,nem minden korosodò fickò pénzes)
2017. jún. 2. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!