Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy egy férfi az "örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy egy férfi az "örök fiatal", a nőknél meg már gáz ha 30 fölött vannak?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom ezt a kifejezést az életben is. Ezt az örök fiatalt, meg hogy egy nő 30 felett már értékét veszti, egy férfi a kor előrehaladtával meg csak egyre jobb lesz..
2017. jún. 1. 18:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

Hagyjuk maaar! :D

A magyar ferfiakra ez nem jellemzo. Aki igenytelen es elonytelen kulsovel rendelkezik, az 40 evesen sem fog "megszepulni." 22 evesen egyetlen egy helyes, idosebb pasival talalkoztam, az pedig a tanarom volt. Nagyon jol keresett, es eleg sokat magara forditott. Latszott is rajta, volt stilusa es sokat edzett, minden diaklany bomlott erte.

2017. jún. 1. 19:18
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Ezt igazából a férfiak akarják elhitetni a nőkkel, le akarják rombolni az önbizalmukat, hátha akkor megkaphatják a 30-as jó nőket is. De szerencsére a nők nem így érzik, és a gyakorlat sem ezt mutatja.
2017. jún. 1. 19:21
 13/23 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon embertől függ, de ha már általánosítunk akkor sztem mindkét nemre igaz hogy 30 után kezdenek hanyatlani. Nem csak a nők, hanem a pasik is. Én 26 vagyok és már egy ideje szeretnék idősebb férfit, de nem találkoztam vonzó 30 felettivel egyelőre. Csak gondoltam korban jobban illenének hozzám, de nagyon nem tetszenek. Kopaszodnak, nem sportolnak annyit, nem annyira igényesek meg ráncosodnak és ez sem áll jól mindegyiknek.Én eddig csak filmekben láttam 40 körüli jó pasit de élőben még soha. Persze nem azt mondom hogy nincsenek, de nagyon kevesen vannak, mintha tűt keresnék a szénakazalban. De ha a nőket nézzük akkor általánosságban ők is elengedik magukat 30 felett, de nem mindegyik nyilván csak azért a legtöbben. Meg nagyon típus és genetika kérdése is, tőlem még a mai napig elkérik a személyimet a boltban, a velem egykorú barátnőmet meg 32-33-nak szokták nézni.
2017. jún. 1. 19:45
 14/23 anonim ***** válasza:
Tudod mi az igaz? Hogy itt mindig, mindenki jobban tud mindent, mint ahogy a való életben él. :D
2017. jún. 1. 19:47
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

Én is sokat hallom ezt, de amit én tapasztalok, az a következő:

Való igaz, hogy a legtöbb pasinak a 20 körüli lányok jönnek be legjobban. Vagy másképp fogalmazok, nálam is nagyon sok pasi kezdeményez 30-50 között. (Fiatalabbak élőben nem igen mernek kezdeményezni...) És hallottam már nem egytől, hogy egy fiatal csaj mindig vonzóbb és jönnének, akkor is, ha van otthon nekik asszony.

Na de a másik aspektus, hogy vajon komolyan vesznek-e? Egy lósz.rt! Egy vagy több potya numerát akarnak tőlem meg mástól is a nagy többség, aztán mennének vissza a 30-as/40-es nőkhöz. Merthogy mégiscsak őket érzik magukhoz egy szinten levőnek.

Szóval ilyen értelemben inkább 20-on évesnek (és szinglinek) lenni nagyon gáz...

Én szerintem ha egy 30-as nő "meg tud fogni" egy pasit, és nem kiemelkedően rossz a természete, akkor a pasi szerintem meg fogja becsülni, sőt, ugye az a ritkábbik verzió, hogy a férfi akar válni. 40 fölött nőknek már nehezebb, ez is tény szerintem. De nyilván nem Monica Belluccira gondolok. XD

Egy pasi örök fiatal-e? Hát ezt úgy gondolom, arra értik, hogy egy férfinál sosem a "szépség" volt a legfontosabb szempont (az ördögnél egy fokkal... az már jó :)), és így már mindjárt érthető is, hogy igen, való igaz, hogy a pasik jobban kapósak az évek előrehaladtával is. De az nem igaz, hogy ennek bármi köze lenne a fiatalsághoz, ez inkább egy elég régi értékítélet a társadalomban. Ja és igen, nyilván hozzá kell tenni, hogy az 50 éves segédmunkás nem lesz kapós. XD De az egzisztencia valahogy kompenzálja a kort.

2017. jún. 1. 19:56
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki fölött halad az idő. Igen, nőknél a gyerekvállalás, bár kitolódott, de korhoz kötött. Viszont én úgy gondolom,hogy ez a férfiaknál is így van. Hiába lett "divat" az 50-60 éves férfiak körében a gyerekvállalás, a "fel is kell nevelni " elv Náluk is érvényesül.

Tisztelet a kivételnek, de a férfiak a kor előrehaladtával, főleg ha stabil párkapcsolatban élnek, kevésbé adnak magukra. Míg a nők igyekszenek aktívak maradni, sportolnak, öltözködnek, fodrász, smink...

2017. jún. 1. 20:13
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

"egy férfi a kor előrehaladtával meg csak egyre jobb lesz"

Kell a fenének egy 60+ éves tata!

Láttál te már Magyarországon öreg férfit, aki jól is nézett ki? Mert én meg egyet sem. Kopaszodó, sörpocakos, ápolatlan külsejű, cseppet sem divatos az összes már 40 év felett is.

2017. jún. 1. 21:02
 18/23 anonim ***** válasza:
9%

Ezt úgy kell érteni, hogy a férfiak előnyükre öregszenek, már akik igényesek és nem híznak el és megfelelően ki tudják használni a koruk adta adottságokat!

Egy férfinek be kell érni, mint egy jó bornak! Az igényesebb férfiaknak jól áll a ránc, esetlegesen az őszülő haj, borosta a kor előre haladtával. Lehet valaki jobban néz ki 40 évesen, mint mikor 20 éves volt.

Ezzel szemben melyik nőnek áll jól az őszülő haj? És a ráncok? Van ilyen nő? És ezek közül melyik néz ki 40-50 évesen jobban, mint 18-25? Max. nagyon elenyésző mennyiség. Egy nő minél fiatalabb, annál jobban néz ki, ezen szerintem nincs mit tagadni.

2017. jún. 1. 22:55
 19/23 anonim ***** válasza:

.....

29 leszek ugyan, 2 szülésen túl, és nagyobb a sikerem (úgy értve többen néznek meg és én is fényévekkel jobbnak látom magam), mint 18-20 évesen. Valaki lepusztul, ez tény. De nekem pl jót tettek az évek, mindenki megmondta + ugyebár tényleg én is látom. Szóval... ;)

2017. jún. 2. 10:15
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még annyit hozzáfűznék, a párom fiatalabb, és nekem nem jönnek be a "jófajta érett 40-esek" :P
2017. jún. 2. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!