Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy egy férfi az "örök fiatal", a nőknél meg már gáz ha 30 fölött vannak?
Ez maximum csak a gyerekvállalásra való alkalmasságra igaz a nőknél.
De minden másban hülyeség.
Már miért lenne gáz?
A nő és a férfi fénykora is elkezd egyszer hanyatlani, de ez a 30-as szám hülyeség, ha fiatalos, csinos, akkor oly mindegy hogy elérte-e a 30-at vagy sem!
Férjemnek nemrég volt osztálytalálkozója, nem tudott elmenni, mert külföldön élünk. De küldtek fényképeket és pont azt állapítottuk meg, hogy a 40 felé közeledő pasik hogy le vannak pukkanva, kopaszodó, pocakos, stb. Szóval nem, nem mindenkire igaz.
Én már jóval 30 fölött vagyok, és nem érzem magam gáznak. Igaz ahol én élek, ott még a 60 évesek is aktívak, sportolnak és nem érzik magukat öregnek.
Nem igaz. A 30 az új húsz, legalábbis a nőknél.
A legtöbb nőismerősöm harmincasként még borzasztóan nem a családalapításra gondol, az exem 33 volt, mikor "még élni akarok" jeligével lelépett (nem valami szoli-műköröm particica volt, hanem normális nő, legalábbis azt gondoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!