Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több férfi születik mint nő viszont több férfi vándorol ki mint nő akkor hol van az a férfi többlet fiatal korban amiről itt mesélnek?
Majdnem minden nap létrejön egy kérdés ebben a témában.
Országos statisztikákra ráfogni a sikertelenségeteket nem ér. Ha ésszel élnétek, könnyen belátnátok, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Nincs férfitöbblet. Arról mem beszélve hogy a pasik között 10 szer gyakoribb a homoszexualitás mint a nőknél.
A legtöbb srác szerintem a tàrskeresőkön fent lévők emberek arányából vonta le ezt. Ott valóban több a férfi mint a nő. Viszont ez nem a valóságot tükrözi finoman szólva sem.
A 2016-os adatok szerint úgy 40 éves korig masszív férfitöbblet van (gazdaságföldrajzi országos eloszlás). Fölötte már valóban nőtöbblet van, viszont akkor már a lőtéri kutyának se kellenek. Kérdező, ezt honnét veszed, hogy több férfi vándorol ki? Forrás?
Én tudom igazolni az én állításomat, most rajtatok a sor. Bármilyen fogadást állok.
"Több fiú születik, de több férfi hal meg. Ezért a nők többen vannak."
Igen, 60 éves kor felett.
"Országos statisztikákra ráfogni a sikertelenségeteket nem ér. Ha ésszel élnétek, könnyen belátnátok, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz."
Hát igen, ha már cáfolni nem tudjátok, bedobjátok a "nem ér", meg a "nem érdekel" kártyát. Ez nagyon szép, csak a világ sajnos nem így működik, hogy nem érdekel a gravitáció, és leugrok a húszemeletesről.
"Arról mem beszélve hogy a pasik között 10 szer gyakoribb a homoszexualitás mint a nőknél."
Ez is nettó baromság, csak a melegek évente felvonulnak, a leszbók meg nem.
7:53 meg helyből kapta is a mínuszt.
Például a társkeresőkön, Kérdező
Van pár száz regisztrált nő és úgy 4-5000 férfi, de van ahol tízezres nagyságrendben regisztráltak
#1 Ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.
#2 Gazdaságföldrajz órára jártál be? Vagy helyette a plázában kötöttél ki mindig?
#4 Ha kijártad volna az iskolát, most egy orbitális baromsággal kevesebbet írtál volna le.
Ezeknek az ostoba retard trolloknak én is nyomtam mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!