Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek úgy összességében a mai nőkről? (20-30 éves korosztály). Tényleg nehezen lehet találni intelligens, jó fej, okos, vidám nőt, akinek van egyénisége is?
Mert szted ezek a nők foglaltan születnek? Ahhoz hogy foglalt legyen kellett szabadnak is lennie és nekik sem csak 1 párjuk szokott lenni életükben, szóval mindenképp van több időszak is mikor szabadak. És még az sem biztos hogy rövid időszakok, mivel ha tényleg intelligens akkor megválogatja partnereit és nehogy azt hidd hogy normális férfit könnyebb találni.
Nem nehéz ilyen nőt találni, megfelelni neki már annál inkább. De nem azért mert fenn hordja az orrát, hanem egy értelmes nő nem fog összeállni akármilyen primitív barommal, ami sztem teljesen rendben van.
Nem a jófejséggel meg az intelligenciával meg a vidámsággal van gond a mai nők terén.
A többségük jófej, vidám, okos, intelligens.
A rohadt nagy gond ott van, hogy az önzetlenség, az empátia és a becsület hiányzik belőlük.
És ez a mai férfiakra is igaz, mielött még valaki nőgyülölettel vádolna.
Hát nem tudom... Hozzám nagyon kevés nő illik. Amióta érdekel a párkeresés, egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan nővel találkoztam akinek volt önismerete, pontosan tudta kit keres, mit akar, és intelligens volt. Ezek nélkül pedig nem tudok senkire nőként tekinteni. Pár tízed százalékban vannak azok a nők, akik ismerik a Myers-Briggs típuselméletet, tudják milyen ember való hozzájuk, és nem nekem kell ezt is elmagyaráznom. A többiek mind vaktában lövöldöznek, fogalmuk sincs semmiről.
Nekem az is fontos, hogy nagyon kommunikatív legyen, és rendelkezzen széleskörű tudással a világ dolgairól. Ehhez nyilván az is kell, hogy nyitott legyen a világra. Itt is elbukik a kilencven százalékuk. Akármiről beszélek, nem tudnak rá reagálni... Ez az egész főleg személyiségtípus kérdése, nem az életkoron múlik, hogy ki mennyire van tudatában a dolgoknak. Akit foglalkoztat ez a téma, úgyis utána fog nézni már 17 éves korában, és 20 évesen többet fog tudni róla, mint mások egész életében.
És mi a véleménye a mai lányoknak a fiúkról?Csak dugni akarnak. Az egzisztencia a fontos. Én csak olyan lányokat ismerek akik párban vannak akik olyan sötétek hogy azt se tudják ki a miniszterelnök néha elvagyok képedve hogy lehet az ilyeneknek barátjuk miközben süt róluk a butaság.Akkor ez oda vissza történet. Az emberek egyre jobban butulnak és aki agyilag intelligensebb azzal nem tudnak mit kezdeni. Én szivesen elbeszélgetek mindenről érzelmes vagyok szeretnék osztozni mások örömében támogatni stb közös érdeklődést találni de úgy veszem észre hogy ez a fiúkat egy cseppet sem érdekli csak a nők kosármérete. Akinek nem inge.
Egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!