Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták, vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem. Ki érti ezt?
Figyelt kérdés
24/F2017. máj. 2. 22:06
2/19 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül igaz. Vannak csúnya és buta lányok is, tessék őket is észrevenni!
3/19 CascaraLover válasza:
:D
Én értem. Nem tettél még eleget ahhoz, hogy megkapj, illetve megtarts (ez nehezebb) egy okos, szép nőt, így hát fejlődnöd kell, ha olyat akarsz. Sok sikert!
4/19 Krukutyán Levente válasza:
Anyám mondogatta mindig, hogy: A szépség és az ész szorzata állandó.
5/19 anonim válasza:
Erzsi! Eeeeeeerzsi!
Szerintem mon'meg
hogy hova tetted!
6/19 anonim válasza:
Ez azért elég erős beskatulyázás nem gondolod?
7/19 anonim válasza:
Nagyon szeretem ezt a számot,mert tök viccesen jellemzi hazánk férfijait,nuku trágár beszéddel és politikailag korrekten. :D
10/19 anonim válasza:
Komolyan van, aki nem ismeri ezt a dalt? Wtf...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!