Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy bízzak így meg bárkiben?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bízzak így meg bárkiben?!

Figyelt kérdés

Minden egyes fiú/férfi csak szexet akar? Hogyha rámír valaki, és beszélgetünk és egyértelműen flörtöl velem, randizni akar, akkor csak azt akarja? Amiket ír, hogy tetszem neki, meg bármi ilyesmi dolog, csak azért írja mert csak azt akarja? Ha udvarol, azt azért teszi mert csak azt akarja?

Van egyáltalán aki nem csak azt akarja?

20/l

2017. máj. 29. 23:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én férfiként ebben a helyzetben vagyok. Inkább lezbikus nőkkel/lányokkal barátkozok,mert a heterok többsége azt hiszi hogy egyből kapcsolatot vagy szexet akarok.... vagy ő akar azt.... Szóval ne rizsázz itt ökörségeket kedves kérdező.
2017. máj. 30. 06:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Érdekes, a volt "csajom" nem szerette a szexet. Meg is beszéltük, hogy akkor nem csináljuk. Már egy ideje tök jól nem szexeltünk, aztán kidobott. Van egy olyan gyanúm, hogy mindenki másra gondol, mint amit mond. Nem biztos, hogy csak azt akarja, lehet, hogy inkább hamar akarja azt. Én nem csak azt akarom.
2017. máj. 30. 07:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem csak simán nem tudod kezelni a szex témát. Egyből megijedsz ha valaki flörtöl. Azt hiszed, hogy csak meg akar fektetni, mert szóba hozta a szexet. Nem értem miért olyan nehéz eldönteni, hogy ki illik hozzád és ki az akivel szexen kívül nem is tudtok másról beszélgetni.

Némelyik lányról nem tudom elképzelni hogy maradt életben eddig, ennyi ésszel... :D

2017. máj. 30. 08:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Én senkiben sem bízom, Kérdező. Egészséges beállítottság. Azt javaslom, te se tedd.
2017. jún. 11. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!