Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy átvert egy lány? Hogyan bízzak így ezután bárkiben is?
Engem is átvert sok pasi, mégis megbízom a sok idiótában, de ez az én bajom :D
Hallgass az eszedre, a szívedre és a lelkiismertedre (garantáltan nem fogod tudni h mit tegyél és összezavarotsz)
16/L
Az autókat is megvesszük, pedig tudjuk, hogy vissza van tekerve a km számlálója. A lányokat is szeretjük, pedig tudjuk, hogy soha nem mondanak igazat. Nem bízni kell velük, őket nem erre a célra találták ki. Ha bízni akarsz akkor neked egy kutyára van szükséged, nála hűségesebb élőlény nincs! És a nőnél sincs hűtlenebb. Ezt vedd tudomásul, és ne rágódj rajta...
36F
k*rvából lesz a legjobb feleség alapon: később még jó lesz az :D
amúgy engem is átvertek. megbocsájtottam, de folyamatosan gyanakvó vagyok de már kezdek felhagyni vele. véletlen botlás volt, azóta meg folyamatosan teper hogy szeressem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!