Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált ki agresszív, támadó, sértő viselkedést a válaszadóknál, ha kiírom, hogy engem eddig minden lány cukinak nevezett, akinek bejöttem? Miért baj az, ha cukinak neveznek a lányk?
2-es: Akkor hagyná hidegen az embereket, ha nem kommentelnének.
Amúgy tudom miről beszélsz kérdező, nekem is volt már, hogy kiírok valami szexuális jellegű (nem is buta) kérdést és csak a szapulást kapom. Szerintem ennek az az oka, hogy ők a sikertelenséget nem bírják elviselni. Egész nap ülnek a gép előtt és a gyakorit böngészik, ahelyett, hogy ők is ismerkednének, eljárnának valahova. A sikertelenségükből fakadó frusztrációt pedig azokon vezetik le ezekkel a NÉVTELEN válaszokkal, akik sikeresek a lányok körében és/vagy szexeltek már. Gondolom engem is le fognak ezért pontozni.
#2-es vagyok.
1. Az hagyja hidegen az embert, hogy cukinak tartják, nem az, hogy ez miért vált ki aggressziót.
2. n nem csak a gép előtt tespedek, hanem sportolok és eljárok csajozni is, és mivel izmos vagyok és van dumám elég nagy sikerem is van. De ez kit érdekel? Senkit, ezért nem is írom ki kérdésbe.
3. Igenis irritálóak az ilyen önfényező kérdések, ez kábé olyan, mintha kiírná valaki, hogy "Miért gerjednek a lányok a 22 centis farkamra?" és várja a fényesre nyalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!