Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy bízzak így meg bárkiben?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bízzak így meg bárkiben?!

Figyelt kérdés

Minden egyes fiú/férfi csak szexet akar? Hogyha rámír valaki, és beszélgetünk és egyértelműen flörtöl velem, randizni akar, akkor csak azt akarja? Amiket ír, hogy tetszem neki, meg bármi ilyesmi dolog, csak azért írja mert csak azt akarja? Ha udvarol, azt azért teszi mert csak azt akarja?

Van egyáltalán aki nem csak azt akarja?

20/l

2017. máj. 29. 23:27
1 2 3
 11/24 A legrosszabb ***** válasza:
47%
A nők már egy egyszerű, sima bók miatt is arra gondolnak, hogy kizárólag dugni akarunk velük.
2017. máj. 29. 23:42
 12/24 anonim ***** válasza:

Akkor mutasd meg, hogy másra is alkalmas vagy.

Ha ezekre is kíváncsi belőled, akkor randizgattok, ha nem, viszlát.

Viszont 3 hónapig nem udvaroltasd körbe magad, mint ahogy írták.

Nagylány vagy, döntsd el időben, hogy kell-e a pasi, vagy nem.

2017. máj. 29. 23:46
 13/24 anonim ***** válasza:
Én például nem rögtön arra hajtok, de ha már szex, akkor sajnos BäSZHATOM is ezt sokszor...:D
2017. máj. 29. 23:47
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Akivel lehet másról is beszélni, aki érdeklődik felőled, azzal lehet komolyabb is.

Aki csak nyáladzik hogy hú de szép vagy, meg bejössz neki, és állandóan csak a szex a téma, vagy bármit hozol fel, három mondat után újra ez a téma- az felejtős.

Nem minden férfi csak szexet akar, viszont a gyors szex sem zárja ki azt hogy komoly kapcsolat is lehessen. Erre valahogy rá kell érezni...

Mondjuk én sosem ismerkedtem neten, élőben meg azért más. Viszont chateltem már olyannal aki csak erről tudott beszélni (pedig amikor személyesen megismertem egyáltalán nem ilyennek tűnt. Végül nem találkoztunk többet)

N

2017. máj. 29. 23:48
 15/24 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy nem csak azt akarom..tessék,ebből te honnan tudod hogy igazat mondtam.. a szex a párkapcsolat velejárója..ha ismerkedsz valakivel,előbb-utóbb el fogtok jutni az ágyig,hiába nem akarod..vagy akkor nem lesz soha normális párkapcsolatod..
2017. máj. 30. 00:04
 16/24 anonim ***** válasza:

Agyba még egy 10 éves kislány vagy. Semmikpp nem nő.

és még írd le 100x h csak azt akarja, hátha majd cska azt akarja

2017. máj. 30. 00:13
 17/24 anonim ***** válasza:
47%
Aki futja a köröket az le van építve mert az érdekes szextémázóra cseréled akiket itt szidsz.vagyis a kérdésben szereplők mégiscsak tovább vannak versenyben.A fiatal nőket viszik mint a cukrot.Én egy ismerőst vártam a Balcsin hogy ott talán több lesz mint barátkozás(tudtam hogy szingli)erre a vonatút (Bp és balcsí közt)összejöt egy másik utassal.aki nem beszél szexről annak hamarabb kiváltják a bérletet a barátzónába minthogy kettőt pislog
2017. máj. 30. 00:21
 18/24 anonim ***** válasza:

Nálam meg lehet te adnád fel annyira nem azon van a hangsúly.

Jó dolog de vannak más jó dolgok is amiket élmény ketten csinálni.

2017. máj. 30. 00:28
 19/24 anonim ***** válasza:

tedd fel a kérdést, hogy mégis mi mást akarhatna tőled?

nem ismerlek, nem akarlak megbántani, de a legtöbb ember, aki hasonlóan állt a dologhoz szörnyen sekélyes és önző volt. a tinderes lányok is gyakran sírnak, hogy csak lefektetni akarják őket, mikor kitesznek egy mély dekoltázsú képet és 2 sor semmit mondó bemutatkozást. akkor mégis mit szeressen meg bennük a másik. és annak rendje, és módja szerint ilyen embereket is fog bevonzani.

ha szeretnéd, hogy ne csak a külsőd számítson, akkor előtte ismerd meg a másikat, és hagyd, hogy ő is megismerjen téged. ne csak a nőt lássa benned, hanem egy barátot, és egy megbízható társat.

2017. máj. 30. 01:37
 20/24 anonim ***** válasza:

Ezt nem nagyon lehet csalódások nélkül megoldani kérdező. Igen, van olyan aki nem csak szexre hajt és az ellenkezője is bőven. Mindkettővel kapcsolatba fogsz kerülni, ennek a kiszűrésére nem igazán létezik tuti módszer. Ha 100%-ig biztosra akarsz menni, akkor veszel magadnak egy kutyát vagy egy macskát és nem foglalkozol az emberekkel, viszont akkor kizártad a párkapcsolat lehetőségét. Ha emberekkel kezdessz, akkor meg benne van a pakliban, hogy kihasználnak, elárulnak, jók lesznek hozzád. Ez már csak a szerencsén múlik.

30/f

2017. máj. 30. 03:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!