Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megsajnálta az ex munkatársam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsajnálta az ex munkatársam, és a hátam mögött szállást ajánlott neki! Ő is irt rá, minek tudjam be? Hogy bizzak benne?

Figyelt kérdés
Nem biztam meg a páromban, ezert bejelentkeztem a facebe. Egyik nap mikor hazaertem pittyegett a gep, es lattam hogy az exmunkatarsamra rairt, hogy mi a helyzet, reg beszeltek, ha van kedve dumalni, szivesen megadja a szamat (marmint parom) mert en hisztiznek, ha tudnam hogy beszelnek. Majd szamcsere utan kiderult, a csaj hajlektalan lett, mire a parom a hatam mogott megnyugtatta, hogy par napra kikoltozhet a tanyara, miattam ne aggodjon, majd valahogy "beadagolja" nekem, nyugodtan induljon el pestrol, nehogymar kint aludjon. Parom eloszor tagadta, majd valtig allitotta, h eszebe se volt hogy megcsaljon, csak megsajnalta a csajt. Nem tudok tullépni rajta, a bizalmam valahol kinaba van, es hiaba bekultunk ki, érzem hogy valami nem jó. O szeret, imad, eszebe sincs mast keresni allitasa szerint. Miert irt ra? Miert hazudott? Mit nem adok meg neki? Bennem van a hiba?
2017. máj. 16. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
sose olvassuk a másik privát levelezését! Mert így jársz
2017. máj. 16. 22:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Ahh, tehat ne hallgassak a megérzéseimre, a " nem tudom nem fáj" alapon ugye? Hagyjuk már. Az enyem is tarva nyitva van elotte, mert nincs titkolni valóm?? Nem értem ezen miért kell megrökönyödni, elotte is volt hogy a saját ugyunk a masik facebol inteztuk,csak akkor még rendben volt minden.
2017. máj. 16. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
26%

A párod egy igen xar helyzetben lévő embernek akart segíteni, amit azért nem mondott el neked, mert egy hisztis liba vagy, és más gépébe belenézel.

Úgy vágnák egy érzéketlen, féltékeny, hisztis libát, hogy csak na.

2017. máj. 16. 22:20
 4/12 A kérdező kommentje:

Olvass, olvass, és kérdezz!!! Nem itéletet kértem ;)

Az a xar" helyzetben levo ember egy köztudott ringyó! Ha a te párod költöztetné haza a hátad mögött, még örülnél is neki ugye? :)

2017. máj. 16. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

Látom, stílusod az van.

Mit nem adsz meg neki? Például a bizalmat. Ha okkal nem bízol benne, akkor hagyd ott, de ez a hiszti szánalmas.

És igen, én segítenék inkább a helyedben a páromnak, ha egy ismerősének erre van szüksége.

2017. máj. 16. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
39%

Eleg szar lehet az a kapcsolat, ahol a masiknak minden lepeserol be kell szamolni, es az a termeszetes, hogy minden nyitva van masik elott.

Mondom ezt ugy, hogy :

- no vagyok

- engem csaltak mar meg

- en meg sosem csaltam meg senkit

- 7 eve elek parkapcsolatban, 4 eve hazassagban

Itt gondolom nem arrol van szo, hogy egyutt kellene laknod egy masik novel, de megmondom oszinten, nalunk meg olyan eset is volt, hogy a ferjem egy haverja kerte, hogy el tudnank e szallasolni egy csajt nalunk, amig nem talal alberletet. Termeszetesen ebbol semmi problema nem volt, sot en akkor epp kikuldetesben voltam, megsem fordult meg a fejemben soha, hogy esetleg mast csinalnak a ferjemmel amig nem vagyok otthon.

Tudod van olyan, hogy emberseg, te inkabb hagynad hogy valaki kinn aludjon mert egy kontrollmanias orult vagy...

En egy percig nem lennek egyutt veled ezutan, mondjuk nalam kb az elso hisztiig tartana a turelem...

2017. máj. 16. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Kulcskérdés: mér', eddig bíztál?
2017. máj. 16. 22:31
 8/12 acelsziv ***** válasza:
55%
Bolond vagy te kérdező. Szakíts vele ha nem bízol benne. Megérdemel egy normális nőt.
2017. máj. 16. 22:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Benned!
2017. máj. 16. 23:29
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi nyomorultat. Szerintetek mi ez mar hogy valakinek a hata mogott noket szallasolunk el, ugy h fel sem hozzuk neki, meg leszarjuk mit gondol. Bezzrg ha egy macso faszit szallasolna el valahol akkor az baj lenne. Amugy meg nincs senkije? Csaladja se? Gondolom leszarjak a fejet valamiert ;) en biztos szova tennem h miert nem szamolt be rola nekem is, bar ha meg utana ot vedene akkor menjen hozza, kirakom az utcara, nezzenek egyutt hajlekot a fejuk fole. Nalam nincs a hatam mogott dumalas. Ugyanigy latjuk a parommal a dolgokat :)
2017. máj. 17. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!