Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsajnálta az ex munkatársam, és a hátam mögött szállást ajánlott neki! Ő is irt rá, minek tudjam be? Hogy bizzak benne?
A párod egy igen xar helyzetben lévő embernek akart segíteni, amit azért nem mondott el neked, mert egy hisztis liba vagy, és más gépébe belenézel.
Úgy vágnák egy érzéketlen, féltékeny, hisztis libát, hogy csak na.
Olvass, olvass, és kérdezz!!! Nem itéletet kértem ;)
Az a xar" helyzetben levo ember egy köztudott ringyó! Ha a te párod költöztetné haza a hátad mögött, még örülnél is neki ugye? :)
Látom, stílusod az van.
Mit nem adsz meg neki? Például a bizalmat. Ha okkal nem bízol benne, akkor hagyd ott, de ez a hiszti szánalmas.
És igen, én segítenék inkább a helyedben a páromnak, ha egy ismerősének erre van szüksége.
Eleg szar lehet az a kapcsolat, ahol a masiknak minden lepeserol be kell szamolni, es az a termeszetes, hogy minden nyitva van masik elott.
Mondom ezt ugy, hogy :
- no vagyok
- engem csaltak mar meg
- en meg sosem csaltam meg senkit
- 7 eve elek parkapcsolatban, 4 eve hazassagban
Itt gondolom nem arrol van szo, hogy egyutt kellene laknod egy masik novel, de megmondom oszinten, nalunk meg olyan eset is volt, hogy a ferjem egy haverja kerte, hogy el tudnank e szallasolni egy csajt nalunk, amig nem talal alberletet. Termeszetesen ebbol semmi problema nem volt, sot en akkor epp kikuldetesben voltam, megsem fordult meg a fejemben soha, hogy esetleg mast csinalnak a ferjemmel amig nem vagyok otthon.
Tudod van olyan, hogy emberseg, te inkabb hagynad hogy valaki kinn aludjon mert egy kontrollmanias orult vagy...
En egy percig nem lennek egyutt veled ezutan, mondjuk nalam kb az elso hisztiig tartana a turelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!