Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy bízzak meg újra a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bízzak meg újra a férfiakban?

Figyelt kérdés

A legelső barátom most hagyott el egy másik nőért. Azt mondta hogy benne megtalált valamit, és hogy szeretne igazán szerelmes lenni.

Nagyon összetörte a szívem mert én igazán szerettem. Már vettem cuccokat a lakásába és a hétvégéket már ott töltöttem. Ő azt szerette volna hogy legyen családunk, gyerekünk és át akarta alakítani a lakást hogy közös konditermünk legyen.

Most elkezdtem félni: mi van ha a második barátomba is beleszeretek, együtt töltünk hónapokat, szerelmesnek látom őt is, majd elhagy és keres/vagy már talált mást? :(

2016. ápr. 30. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Teszteld a férfiakat, nálad az előny hisz nő vagy, kígyózik a sor a mai világban a nőkért. Csináld azt, hogy nagyon gyorsan szűröd a férfiakat, ha valami tesztet elbukik, akkor kuka, jöhet a következő.
2016. ápr. 30. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem nem kellene megbízni senkiben sem 100%-osan. Még az úgymond társadban sem...
2016. ápr. 30. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Itt nem megbízni kellene újból, hanem felnőni. Szerinted ritka, hogy elmúlik valami egy kapcsolatban és megtalálja másban? Ugyanúgy megtörténhetett volna fordítva is és valószínűleg később meg is fog.
2016. ápr. 30. 16:33
 4/6 Bence_ ***** válasza:
Magadban tanulj meg bízni.
2016. ápr. 30. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen. Úgy szívatod meg magad a legkevésbé, ha bízol.

Lehet ugyan gyanakodni, meg "tesztelgetni" akár százmillió embert is... csak épp mit érsz el vele?

1. MIND meg fog bukni (tökéletes férfi nincs, ugye).

2. amíg te félsz, gyanakodsz, meg tesztelsz, addig nem élvezed felhőtlenül a kapcsolatodat - AZT, AMID VAN.

Kell neked ennél nagyobb öngól?

2016. ápr. 30. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi emberek olyanok vagyunk hogy mindig abból indulunk ki amit tapasztalunk.

Most azt tapasztaltad hogy elhagytak, félsz tőle hogy újra meg fog történni. Ez normális dolog :)

Én ugyanígy vagyok most megcsaltak, félek tőle hogy ezután megbízzak egy nőben is.

Ugyanakkor tudom hogy sok olyan van aki nem lenne rá képes. Csak meg kell találnom a megfelelőt.

2016. ápr. 30. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!