Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a magabiztos férfiakban hogy mindig elérik a céljaikat?
Figyelt kérdés
és most nem a kinézetre gondolok - mivel ugye sok átlagos sőt csúnya kinézetű férfi is talál magának bombázót... Tehát mi van bennük hogy ennyire biztosak magukban? És mi nincs az ún. lúzer pasikban? akik még ha jól is néznek ki, nem tudnak egyszerűen csajt szerezni... Testi/lelki adottság lenne? Vagy az agyukban van valami többlet? Vagy mi?2015. nov. 24. 19:56
1/13 anonim válasza:
Magabiztosság jó beszédkészség, eltökéltség.
2/13 A kérdező kommentje:
ez oké, de honnan jön ez nekik? örökölték? elsajátították?
2015. nov. 24. 20:01
3/13 anonim válasza:
Akik biztosak magukban és a képességeikben, azok általában elérik a céljaikat, nem csak párkapcsolati téren.
4/13 anonim válasza:
Ez nem adottság, ez tudás. Tudják, és elhiszik, hogy amit kitűztek maguk elé célt, azt bármi áron, de véghez viszik, elérik.
Ehhez sok kitartás és akaraterő szükséges. Ha kudarc éri őket, akkor felállnak és küzdenek tovább, addig míg elérik a céljukat.
A magabiztosság innen ered.
5/13 anonim válasza:
Ez fordítva működik: akinek sok sikerélménye van, az mi sem természetesebb, mint hogy magabiztos lesz.
6/13 anonim válasza:
Eleve azért lettek magabiztosak, mert mindig elérték a céljaikat.
7/13 anonim válasza:
Egy csúnya férfi sosem talál magának nemhogy bombázót, de még olyan lányt sem, aki legalább randizni eljönne vele. Ezt alacsony és ocsmány férfiként tapasztalom. Hiába vagyok magabiztos, ha az embernek nincs jó külseje, akkor esélytelen minden lánynál.
8/13 anonim válasza:
A volt barátom határozottan csúnya volt, sőt kövér, alacsony, szegény. Mégis eléggé sikeres volt a nők terén. Ő alapból magabiztos, laza, nagydumás. Nem tudom, lehet-e tanulni, szerintem ez inkább veleszületett tulajdonsága az embernek.
9/13 anonim válasza:
"Nem tudom, lehet-e tanulni, szerintem ez inkább veleszületett tulajdonsága az embernek."
Nem vele született tulajdonság, hanem igen is tanulható!!
Te láttál már egy kisbabát magabiztosnak..stb?
Minden tulajdonság elsajátítható, az ilyen szövegek, hogy "vele született" csak kifogás és h..lyeség. Az ilyet, bocsi, de az akart gyengék találnak ki, akik nem akarnak az életükön változtatni, mert lusták és nem kitartóak, és már az első pofon után feladják.
10/13 wiWell válasza:
Hogy mi van meg bennuk? Szerintem a bátorság. Bátorság új dolgokba belevágni, amikbol aztán sikerélményuk van, és a sikerélményekbol építik fel a magabiztosságukat. A magabiztosság pedig tetszik az embereknek, akár nokrol van szó, akár uzleti kapcsolatokról, bármirol. Sokkal megnyerobb egy magabiztos (nem ontelt) ember, mint egy bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!