Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a magabiztos férfiakban hogy mindig elérik a céljaikat?
A veleszületett tulajdonságok később jönnek elő, nyilván nem a kisbabánál. Azért ez valahol a sajátja az embernek, már az iskolában is látszik, hogy melyik a céltudatos, és melyik az amelyik csak ül a babérjain és elvárja, hogy egy mosolyért kapjon piros pontot.
Azért az aki a nulláról felküzdi magát kemény munkával és a kudarcok után is képes felállni és újra kezdeni az nem csak szerencsés.
Az én barátom nagyon határozott sőt már a szélsőséges esetekhez tartozik. Ezért sokat vitatkozunk egymással mert én se vagyok semmi, még ha nem is egy diktátor vagyok de megvan a saját önérzetem, és akarva akaratlanul kihozok emberekből dolgokat. Egy határozott faszi mellé igenis határozottabb csaj kell mert ha egy félénk kislány kerül egy ilyen ember mellé, irányítani fogja és az önbizalma elszabadul a csaj meg meghal :D
Én rengeteget szóltam be neki a kapcsolatunk alatt, mert azt hitte hogy egy kis kiabálástól vagy kóstolgatástól majd meghúzom magam.. Hát nem így lett. Azóta ott tartunk hogy tisztel és 100szor különbnek tart akármelyik nőjénél vagy nőnél.
19 éves vagyok ....
Szerintem a legbefolyásolóbb tényező a neveltetés, szülői példakép, és csak utána jön az akaraterő. Ha szülő bizonytalan, vagy pont az ellenkezője és folyton irányítja a gyereket, aki nem tud kibontakozni, akkor jó eséllyel akaratgyenge lesz, míg egy kellően magabiztos, tudatos szülőnél a gyereknek meg lesz a kellő magabiztossága.
Persze ezen lehet később változtatni, de ez nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!