Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért k*va valaki, ha volt futókalandja?
Figyelt kérdés
Néhány férfi úgy beszél erről, mintha az ő kizárólagosságuk lenne. Senkit sem csal meg, mindenkinek jó úgy, mégis elítélik és furán néznek a nőre, ha bevallja, hogy kapcsolaton kívül is szexelt. De miért? Jobb belemenni egy sz_r kapcsolatba csak a szexért? Vagy a nő ellehet évekig a kezeivel és az tök normális, hogy nem vágyik úgy a szexre?
Miért olcsó ribi az, aki belemegy ilyesmibe, ha ugyanúgy akar majd egyszer egy normális kapcsolatot, ahol egyáltalán nem lép félre, mert tiszteli a másikat, addig meg éli az életét? És ugyanúgy nem mutogatja meg kelleti magát mindenkinek.
Ne jöjjön senki az idióta kulcsos hasonlattal, mert átkozottul nem úgy mennek a dolgok. A nő nem "hagyja magát megdugni", hanem épp úgy lehet ő is aktív és teheti saját döntésből, olyannal, aki tényleg tetszik neki.
Mert az. Aki részemről nem k..va, az csak tartós kapcsolatban szexel, abból is főleg házasság.
2017. máj. 29. 19:45
2/21 Szergej55 válasza:
Teheti a csaj is a saját döntéséből, persze, de általában nem ő kezdeményez, nem ő kér randevúkat, futja a sokszor felesleges köröket, szóval mégsem olyan rossz a kulcsos hasonlat, akármennyire is bántja a kis lelkedet.
2017. máj. 29. 19:49
3/21 anonim válasza:
Mert némely férfinek még visszamaradott a gondolkodása :D Semmivel sincs kevesebb jogunk ehhez, mint nekik, főleg olyan pasi ne ítéljen el ilyen nőket, akik szintén folyton kalandoznak(mai fiatal srácok 90%-a).
Hidd el, hogy értelmesebb pasikat ez nem érdekel. Az számít, hogy egyébként milyen a személyiséged, nem 1-2 fiatalkori kaland miatt leszel rossz ember. Ennél sokkal nagyobb bűnöket követnek el nap mint nap emberek.
2017. máj. 29. 19:50
4/21 anonim válasza:
1-2, akár még 9-10 is belefér fiatalkori kalandnál valóban nem számít a dolog, hiszen ez egy természetes dolog és az embernek nincs mindig ideje párkapcsolatot kialakítani.
100 feletti számnál viszont elgondolkodnék, hogy valami gond van a gépezettel és, ha egy lány ilyen szinten értéktelennek gondolja saját magát, kizárlag ösztönszerű vágyakat kergetve akkor tőlem sem várja el, hogy majd egy értékes embernek tekintem ezek után.
2017. máj. 29. 19:55
5/21 anonim válasza:
Egy nőnek tartania kell magát. Akiben túl sok fütyi járt, és ez a külvilág tudomására kerül, az egy használt rongy. Senki nem szeret más férfiak lyuktársa lenni.
A férfiaknál meg pont fordított a helyzet, mert azaz alfa, aki minél több nővel szeretkezett már. A nőket megmagyarázhatatlan és pikáns módon vonzza az, ha a férfi a szexben tapasztalt és jó sok nővel volt már dolga. Ilyen a világ, nem egyformák a nők és a férfiak.
2017. máj. 29. 19:57
6/21 anonim válasza:
#4 jól fogalmaztad meg :) Ha egy lány egyébként teljesen normális, de van egy időszaka, mikor rájön a "vadság" és kipróbál ezt-azt, az nem hiszem, hogy olyan elítélendő lenne. Persze biztos a pasik mind szentfazekak, akik ilyen nagy hangon ítélkeznek.
2017. máj. 29. 19:58
7/21 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ipari mennyiségről beszélek.:D 3 éve nincs senkim és folyamat csak olyanokba botlok, akiktől szexen kívül abszolút nem akarnék semmit, mert nem olyan emberek, akikre társként tudnék tekinteni, vagy jól érezném magam velük hosszú távon. És igenis kívánom a szexet és egyáltalán nem elég, ha magamnak csinálom, csak akkor megy a picsogás, hogy nincs bennem tartás, ilyen szr vagyok, olyan ribi, hazudni meg nyilván nem akarok a leendő páromnak erről sem.
2017. máj. 29. 20:00
8/21 A kérdező kommentje:
Nem volt még semmilyen futókalandom ennek ellenére, csak felmerül a kérdés, hogy úgy mégis kinek és minek tartsam magam ennyire és hol a fenében számít ez. Az egész életem egy önmegtartóztatás, kezd elegem lenni, hogy a kajámtól kezdve az időbeosztásomon keresztül a magánéletemig sosem lehet semmit, mert akkor később kapja az ember a fejmosást. Mint valami kölyök
2017. máj. 29. 20:05
9/21 anonim válasza:
Figyelj, én tavaly voltam ilyen bulizós-pasizós időszakomban. Alapjában véve egy visszafogott, aranyos, értelmes lánynak tartanak (2 nyelvvizsga 18 évesen, egyetem stb), igazi jókislánynak :D De egyszercsak rámjött ez a bulizhatnék és ki akartam próbálni, milyen "rosszalkodni". Volt pár kalandom, párom tud is róla, és annak ellenére is, hogy neki nem volt, hihetelenül szeret és megbecsül, mert azt mondja, hogy nem érdekli egy kis fiatalkori szeszély. Ő is kipróbált olyan dolgokat anno, amire ma már nem büszke, de engem sem érdekel, ő is csak ember, nem várhatjuk el egymástól, hogy mindig mindenben a legtisztább úton járjunk. Ha valaki igazán szeretni fog, azért, aki vagy, azt nem fogja érdekelni pár kaland.
2017. máj. 29. 20:06
10/21 anonim válasza:
Szerintem sz*rd le, hogy ki mit gondol arról, ahogyan éled az életed. Ha a jövendőbelidből oylan hatalmas ellenszenvet váltana ki, hogy kapcsolaton kívül is szexeltél már, akkor egyértelműen nem egymást kerestik. Főleg, ha ő is ezt tette, de téged már elítélne miatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!