Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért k*va valaki, ha volt futókalandja?
Néhány férfi úgy beszél erről, mintha az ő kizárólagosságuk lenne. Senkit sem csal meg, mindenkinek jó úgy, mégis elítélik és furán néznek a nőre, ha bevallja, hogy kapcsolaton kívül is szexelt. De miért? Jobb belemenni egy sz_r kapcsolatba csak a szexért? Vagy a nő ellehet évekig a kezeivel és az tök normális, hogy nem vágyik úgy a szexre?
Miért olcsó ribi az, aki belemegy ilyesmibe, ha ugyanúgy akar majd egyszer egy normális kapcsolatot, ahol egyáltalán nem lép félre, mert tiszteli a másikat, addig meg éli az életét? És ugyanúgy nem mutogatja meg kelleti magát mindenkinek.
Ne jöjjön senki az idióta kulcsos hasonlattal, mert átkozottul nem úgy mennek a dolgok. A nő nem "hagyja magát megdugni", hanem épp úgy lehet ő is aktív és teheti saját döntésből, olyannal, aki tényleg tetszik neki.
"Mert amit szabad Jupiternek nem szabad a kis ökörnek."
A legnagyobb kurwapecérek szoktak kiakadni rajta tapasztalatom szerint. Ők akarnak szűz feleséget meg társaik. Hogy legyen egy biztos pont az életükben, mint az anyjuk. Idealisták, a nő legyen szent szűz de ha nekik viszket azt sutyiban azért elintézik.
Ráadásul sokuk nem is védekezik, felelőtlen, nem használ gumit sem.
#12 egy társhoz kellenek belső értékek és stabil jövőkép például. Illetve az, hogy tudjon szeretni és ne csak akkor érdekeljem, ha épp ráér.
Akivel az ember elbulizgat meg elhülyülget, kapcsolatba nem vállalná, mert általában mikor a felelősség szóbajön, egyik sincs ott. Én akarok családot, ők nem. Én itthon akarom megoldani, ők nem látnak külföldnél közelebb. Én az embert is keresem, csak nehéz, ők meg egyelőre nem akarnak elköteleződni. És sorolhatnám. Párt, akire lehet számítani, nehéz találni.
Pont ezért.
Egy futókalandban az nem szempont, hogy nekem mim van és hogy ugyanezt akarom is a partnertől. Ahhoz nem kell tisztelet, ész vagy hűség. Egy kapcsolatba igen.
A nők azt a férfit akarják, akinek sok nője volt. A férfiak meg azt a nőt, akinek kevés, pasija vagy inkább senki. Ez van. Lehet pontozni ellenkezni. De attól még ez van.
Az önmegtartóztatásról meg annyit, hogy ha elismered, hogy sok pasid volt, akkor nem kellesz majd senkinek komoly kapcsolatra, feleségnek. Ha meg letagadod, akkor kiderül, és 20 év házasság után, két gyerekkel, egyedül találod magad.
Szidhatjátok a férfiakat, válogatott sértéseket is használhattok, nevezhetitek őket bárminek, itt le is pontozhatjátok. De ez attól még tény marad, és nem fogtok kelleni senkinek, aki kicsit is különb.
Szeretem amúgy, mikor valaki istenként veti az aranyigazságokat ide, GyK-ra, mint pl. az utolsó válaszoló. Értelem nincs, csak csőlátás, dogmázás és mentális élvezkedés arra, hogy végre itt egy téma, aminek a kapcsán felsőbbrendűnek érezhetik magukat a férfiak.
"A nők azt a férfit akarják, akinek sok nője volt."
Nem, azt a férfit akarom, akit fantasztikus személyiségnek találok, és aki képes elfogadni, feltétel nélkül szeretni engem. Pont leszarom, hogy kivel mit csinált előttem, felőlem lehet ex-szoknyapecér, vagy akár szűz is, nem ez alapján fogom megítélni elsősorban.
"ha elismered, hogy sok pasid volt, akkor nem kellesz majd senkinek komoly kapcsolatra, feleségnek."
Ha elismerem, hogy sok pasim volt (egyébként nem, de most tételezzük fel a poén kedvéért), akkor NEKED nem kellek majd komoly kapcsolatra, meg a magadfajta álszent, szexista proliknak, akik képtelenek túllépni a társadalom véleményén. Amúgy meg mi számít soknak? Ki beszélt sokról? Akik a te mentalitásodat képviselik, rendszerint már arra is k**vaként hivatkoznak, aki életében egyszer létesített nemi aktust párkapcsolaton kívül, nő létére.
"nem fogtok kelleni senkinek, aki kicsit is különb."
Te lennél a "különb"? Csak mert szerintem az, hogy más emberek nevében nyilatkozol, és nem tanúsítasz semmiféle toleranciát vagy empátiát az ellenkező nem felé, már eleve kizárja, hogy különb legyél.
A nők azt a férfit szeretik akinek sok nője volt - ez tévedés! Egyáltalán nem szimpatikus az a férfi akinek sok nője volt. Gyanítom, hogy az ilyen elméleteket is a PUÁ-sok nyomatják önigazolást keresve, hogy miért járnak lyukról- lyukra.
A komoly férfi ismérve pedig nem az, hogy hány nővel volt dolga életében. Attól még nem lesz tapasztaltabb, vagy érettebb mert lefektetett X számú nőt. Mennyi tartós kapcsolata volt? Volt egyáltalán? Képes az elköteleződésre vagy csak a kalandor énje hajtja? Mert akkor felejtős.
Az a felvetésed miszerint nem kell senkinek sem az s nő akinek volt szexkapcsolata- a saját véleményedet tükrözi nem az összes férfi véleményét maradjunk annyiban. Az elég baj, ha egy nő értékét az érintetlensége határozza meg, szerinted ugyanis a személyiségének ehhez semmi köze sincs, egyedül csak a te tudatodban mosódik össze. Borzasztóan egysíkú gondolkodásra vall, ami nyilván más területeken is jelentkezik.
#17, #18. Ha velem szemben nektek lenne igazatok, akkor nem lenne ennyi válás, és nem fogyna a "felvilágosult" nép. Ráadásul ha tévednék, akkor azokon a területeken is alacsony lenne a szülések száma, és magas a válási arány, ahol nem "felvilágosultak" az emberek. De nem így van.
Itt ócsárolhattok, beleköthettek a helyesírási hibákba is. De attól még ez van. Még akkor is, ha nem írtam róla 100 oldalas magyarázatot a gyengébbek kedvéért. Bőven érthető így is amiket írtam, hiába kukacoskodtok. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!